Categoria: Conferències

L’agenda de “Transfórmate”

Transforma't Andorra
El “Transfórmate” és un nou format de conferència produït per El Terrat, i amb l’ajuda de Clínica Omega Zeta, en la qual et donarem claus per poder transformar la teva salut a través d’una alimentació saludable i de la medicina integradora. Aqui teniu les properes dates en les que farem el “Transfórmate” (i també dates... Llegir més »

V Jornades de Vida Sana

V Jornades Vida Sana
El dijous, 23 de febrer a les 19:00 h. no us perdeu la conferència “La salut hormonal: quina importància té l’alimentació a la nostra salut i els problemes d’excés d’estrògens al nostre cos”, a la Biblioteca Ramón Fernàndez Jurado de Castelldefels

1a Edició de la Fira de l’Esport de Girona

1a Edició de la Fira de l'Esport de Girona
Els dies 21 i 22 de gener es celebrarà la 1a Edició de la Fira de l’Esport de Girona Una fira per fomentar la pràctica de l’esport de forma transversal, per a totes les edats i nivells, de forma individual o col·lectiva. Exposició de productes i serveis amb l’objectiu de promocionar l’esport i la interacció... Llegir més »

13è Cicle Conferències Dona, informa’t: La salut hormonal femenina

Conferència Dona Informa't 2016 a Tàrrega
La conferència La salut hormonal femenina tindrà lloc a Târrega, dins del 13è cicle DONA Informa’t, organitzat pel Consell Comarcal de l’Urgell. La salut hormonal femenina, la gaudeixes o la pateixes? En aquesta conferència parlaré de la salut hormonal femenina i descobrirem els secrets de cada època de la nostra vida: la infantesa, l’edat fèrtil... Llegir més »

La salut emocional: les claus del segon cervell i l’alimentació.

Conferència: La salut emocional amb Xevi Verdaguer
Data: Dijous, 18 de febrer de 2016. Hora: 19:00h. Lloc: Teatre ETC | Passeig de la Generalitat, 46 | 08005 Vic. (al costat de Vic2) PREU: 12 €  Venda d’entrades a: ticketea.com, establiments colaboradors o trucant al 630 566 671 ORGANITZA: Neus Tordera Fisioterapeuta osteòpata estructural · Psiconeuroimmunòloga COL.LABOREN: ArtiPà Obrador artesà Beth Masallera Coach Personal Delicies sense gluten... Llegir més »

Digues adéu a la fatiga, migranyes i als dolors crònics

Digues adéu a la migranya i dolors crònics
Juntament amb Pep Nogué fem una conferència gràcies a CINC. Parlarem sobre com podem escollir els aliments i com els hem de cuinar perquè realment siguin saludables, i ens ajudin a tenir controlada la histamina. Data: Dimecres 28 d’octubre de 2015. Hora: 18:30h. Lloc: Edifici CINC | c/ Güell 58 | 17001 Girona. PREU 20€ –... Llegir més »

Sulfatación y Disbiosis

Atrium Innovations + Douglas Laboratories
Fecha de la ponencia: el sábado 3 de Octubre a las 9.30 h Lugar: Aula de Formación de Atrium Innovations. Calle Serrano 43. Planta 7. 28001 Madrid Atrium Innovations España invita al profesional de la salud a la ponencia de salud nutricional: “Sulfatación y Disbiosis” impartida por el experto en Psiconeuroinmunología Xevi Verdaguer. Se ruega... Llegir més »

Confianza en la Salud Nutricional con Atrium Innovations España

Atrium Innovations + Douglas Laboratories
Atrium Innovations España invita al profesional de la salud a la ponencia sobre: Salud Intestinal (Sulfatación y Tratamientos de la Disbiosis) impartida por el experto Xevi Verdaguer, Fecha: el sábado 6 de Junio a las 9.30 h Lugar: aula de formación de Atrium Innovations ubicada en el Parque Empresarial Destro-2, C/ Velluters 18-5, 46988 Paterna... Llegir més »

1a Mostra d’alimentació per a la salut

Teca Sana
Aquest diumenge, dia 19 d’octubre, als Hostalets de Balenyà, se celebra la 1a Mostra d’alimentació per a la Salut. L’objectiu serà reflexionar sobre la necessitat d’una bona alimentació, crear un espai de diàleg on es debateixi sobre alimentació i salut i donar a conèixer aspectes del sector agroalimentari poc coneguts. Totes aquestes activitats tindràn lloc... Llegir més »