Categoria: Cursos i seminaris

Postgrau en PNIE

Posgrado de Psiconeuroinmunoendocrinología (PNIE), acreditado por UB (IL3) Tota la informació (matrícules, edicions, professorat, etc.) sobre el postgrau acreditat per la Universitat de Barcelona (IL3) la podeu trobar aquí:  

La Toxicitat, conferència a Clínica Omega Zeta

Logo Clínica Omega Zeta
Saps a quins nivells de toxicitat ens exposem? En aquesta conferència, Xevi Verdaguer ens aclareix aquest tema tan important en la vida moderna. ¿Què aprendré en aquest curs? Molts dels aspectes de la vida actual poden resultar tòxics per a la nostra salut. El psiconueroinmunòleg Xevi Verdaguer desenvolupa en aquesta sessió de 2 hores quins són... Llegir més »

Seminari actualització PNIE: Citoquines

Seminari PNIE Citoquines
Seminari per conèixer la contribució de les citocines a la regeneració i reparació de sistemes, òrgans i teixits, així com en la modulació de la resposta immune. Coneix el mecanisme funcional d’algunes de les citoquines més rellevants, així com la seva interacció amb l’objecte d’afavorir la reparació orgànic funcional en malalties neuropsiquiàtriques com autisme, epilèpsia,... Llegir més »

Introducción a la BI(G)MED y enfermedades infecciosas en KenZen

19, 20 y 21 de febrero 2016 se celebra la INTRODUCCIÓN a la BI(G)MED y ENFERMEDADES INFECCIOSAS en BARCELONA La Medicina Bio Inmuno(g)enética – BI(G)MED, es un método de tratamiento que interviene tanto en el diagnóstico como en la terapia. Para ello la BI(G)MED utiliza test biológicos muy especializados para detectar con antelación posibles cambios... Llegir més »

Curs de Dermatologia Integrativa

Seminario de actualización en Psiconeuroinmunoendocrinología y Nutrición Ortomolecular. DURACIÓN y CALENDARIO: 18 horas DIRIGIDO A: 29 de mayo y 19 de Junio de 2015 HORARIO: Viernes de 9:00 a 20:00 horas DIRIGIDO A: El seminario está dirigido a Diplomados/Licenciados en algún campo de las ciencias de la salud. Médicos, psicólogos, psiquiatras, Biólogos, dietistas, Farmacéuticos, fisioterapeutas... Llegir més »

Curs de Posturologia Integrativa a Kenzen

Posturologia
La posturologia és la disciplina mèdica que s’encarrega d’estudiar la fisiologia postural i les seves alteracions. A partir del divendres 24 d’octubre del 2014 va començar el curs de Posturologia Integrativa, del qual soc el Director. És un curs que es fa al Centre Mèdic de Salut Integral Kenzen de Terrassa. En el curs hi... Llegir més »

Cursos de cuina per millorar la salut

Xevi Verdaguer Mireia Anglada
En Xevi Verdaguer, la Mireia Anglada i Núria Coll al capdavant de la revista online www.etselquemenges.cat han iniciat un bonic i necessari projecte: una serie de cursos de cuina per millorar la salut. Cada curs es parlarà d’una temàtica i s’anirà informant quina és la millor alimentació per resoldre o millorar la situació de cada problema de... Llegir més »

Conferència culinària. La salut hormonal femenina: la gaudeixes o la pateixes?

Ets el que menges
Etselquemenges organitza aquest 2013 una sèrie de conferències temàtiques dedicades a entendre algunes malalties i trobar-hi solucions a partir d’aliments, coccions i suplements. Xevi Verdaguer i Mireia Anglada fan tàndem en un format inèdit al centre Nútrim de Barcelona. Dijous, 4 d’abril a les 19’00h. A càrrec de Xevi Verdaguer I Mireia Anglada Lloc: Espai Nútrim.... Llegir més »

Estudi i tractament de l’ATM (FUB Universitat a Manresa)

CALENDARI 8, 9, 22 i 23 de març i 5 i 6 d’abril de 2013 HORARIS Divendres i dissabtes de 9 h a 13 h i de 15 h a 19 h ADREÇAT A Diplomats/graduats en Fisioteràpia LLOC Fundació Universitària del Bages Av. Universitària, 4-6 08242 Manresa INTRODUCCIÓ El mal de cap i coll s’ha... Llegir més »