Categoria: Entrevistes

“La fòrmula Xevi” a Divendres

Divendres - Helena García Melero - Espartac Peran
Aquí farem una recopilació de tots els Divendres per tal que es puguin visualitzar sempre. Parlarem de la histamina, de les migranyes, de la salut hormonal. Tot de forma gràfica i intentant explicar-ho de la manera més planera. Presentació: Capítol 1: El mal de cap i la migranya Capítol 2: L’ansietat Capítol 3: Com podem tenir... Llegir més »

La vida després d’un Ictus

Laura Pujol - Els matins TV3
La Laura Pujol, la meva cosina, va patir un ictus ara farà 10 anys, quan en tenia 27. El passat dia 2 de desembre vam estar a TV3 parlant com ha afrontat la després de patir-lo. Aquí podeu tornar a veure el tall del programa Els matins de TV3.

Entrevista per al suplement “Productes de la Terra” del diari ARA

Entrevista d'en Xevi Verdaguer al diari Ara
En l’entrevista parlo dels aliments recomanats a la tardor per prevenir les grips i refredats, en epecial els bolets, que porten aminoàcids essencials, una fibra que ajuda al funcionament correcte de l’intestí, antioxidants com el SOD, minerals i alts continguts de proteïnes associades a betaglucans que s’absorbeixen bé i els fa especialment poderosos per activar... Llegir més »

Retrats: La salut emocional

Xevi Verdaguer, conferència a Terra Veritas
En els intestins hi tenim la clau per tenir una bona salut emocional. Fem suficientment bé les coses perquè els intestins tinguin prou triptòfan perquè ens ajudi a fabricar més serotonina, i així, a ser més feliços? Torna a veure el Retrats i descobreix quins hàbits alimenticis ens poden ajudar a ser més feliços.

Entrevista a la secció (con)ciencia del diari El Periódico

Xevi Verdaguer entrevistat a El Periodico
Alimentar-se per curar-se Xevi Verdaguer, fisioterapeuta, divulgador científic de la clínica Omega Zeta i expert en psiconeuroimmunologia, investiga els efectes de l’alimentació sobre la salut, entenent l’estómac i els intestins com un segon cervell que es comunica amb el primer. Mitjançant el cicle de conferències Transforma’t amb el qual viatjarà per tot el país, s’ha... Llegir més »

Entrevista al Divendres de TV3 i a La Tribu de Catalunya Ràdio

Divendres
Aquest divendres vaig estar al “Divendres“, explicant què farem al “Transfórmate”, i quines eines donarem en aquesta conferència. Ho podeu veure vosaltres mateixos, veient un altre cop, tota l’entrevista: I una estona abans vaig estar, també Catalunya Ràdio amb els companys de La Tribu, acompanyat de Núria Coll. I aquí teniu l’entrevista i les vostres... Llegir més »

Estratègies i aliments per perdre pes

Xevi Verdaguer - Versió Rac1
Ja arriba el setembre, i amb ell, els bons propòsits: començar a menjar millor, perdre pes, començar nous col·leccionables, etc. Ahir dia, 25 d’agost, al Versió Rac1 amb la Núria Riquelme, vam estar parlant sobre aquells aliments i estratègies per no trobar-nos a mig matí amb molta gana. Pots tornar a escoltar tota l’entrevista tants cops com... Llegir més »

Els estrògens en els homes i les dones

Xevi Verdaguer - Versió Rac1
Ahir dia 18 d’agost, vaig estar amb els companys del Versió de Rac1 i amb la Núria Riquelme parlant sobre els estrògens, i sobre totes efectes que tenen sobre el nostre cos. Podeu escoltar l’entrevista completa, que ja està penjada als podcast Rac1: http://www.racalacarta.com/download.php?file=0818%2018h%20(Dimarts%2018-08-15)%20Salut%20i%20alimentacio%20(%20).mp3   I relacionat amb aquesta entrevista, podeu llegir els articles en el què... Llegir més »