Projecte Alimentació Conscient

Aquest article està disponible en: Català

Sovint, el ritme frenètic del dia a dia no ens permet aturar-nos a pensar en la importància cabdal de l’alimentació en les nostres vides. Horaris laborals complicats, inmediatesa a l’hora de cuinar però sobretot manca d’informació, són aspectes que deixen en segon pla la qüestió alimentaria per al nostre segon cervell: el sistema digestiu.

Cada vegada som més conscients de la importància que té per al nostre dia a dia la bona gestió i digestió del nostre cos, per aquest motiu fa tres anys un grup de periodistes format per Roger March, Irene Segalés i Enca Salguero van iniciar, amb entusiasme i 100% de recursos propis, el que havia de ser un documental per mostrar les opinions d’experts en alimentació i metges sobre la importància del què mengem i com ens afecta en el nostre ritme de vida diari.

Tres anys després, aquest valuós material enregistrat, arriba a la meva web en forma de *càpsules que podreu veure de tots i cadascún dels protagonistes que han intervingut en aquest projecte.

Personalitats com l’oncòleg Pere Gascón o la doctora en bioquímica Olga Cuevas, són algunes de les entrevistes que formen part del projecte soidari ‘Alimentació conscient’ que, lluny de voler adoctrinar a ningú, el que pretén és mostrar els nous hàbits i aliments existents que ens poden permetre millorar el nostre cos i combatre l’enfermetat a través de l’alimentació.

Espero que ho gaudiu!

* El cost de cada càpsula serà d’1 euro. Els beneficis totals obtinguts d’aquest projecte solidari, es destinaran a una fundació / organització sense ànim de lucre dedicada a la lluita contra el càncer de la qual us informarem en breu.

Aquestes seràn les càpsules que anirem publicant escalonadament.
I en aquesta mateixa pàgina hi deixarem l’enllaç de compra:

Comprar càpsula 1
Pere Gascón – Oncòleg

Comprar càpsula 2
Olga Cuevas – Doctora en bioquímica

Comprar càpsula 3
Teresa Forcades – Doctora en medicina

Comprar càpsula 4
Teresa Ferreiro – periodista / supervivent de càncer

Comprar càpsula 5
Xevi Verdaguer – psiconeuroimmunòleg

Càpsula 6
Natalia Eres – Oncòloga

Càpsula 7
Verónica Fuentes – Biòloga / supervivent de càncer

Càpsula 8
Odile Fernández – Metgessa de família / supervivent de càncer