Avís legal

El lloc web www.xeviverdaguer.com és propietat de Xevi Verdaguer Health Project amb CIF B-55203541 i domicili fiscal a Plaça Europa, 16 – 17178 LES PRESES. També pot posar-se en contacte amb Xevi Verdaguer Health Project S.L.U. a través de l’e-mail: info@xeviverdaguer.com.

Propietat intel·lectual i ús dels continguts

La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual i son propietat de Xevi Verdaguer Health Project o de tercers que hagin autoritzat l’ús d’aquests continguts. Queda prohibida la reproducció, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de Xevi Verdaguer Health Project

Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), informem que les vostres dades personals són incorporades a fitxers titularitat de Xevi Verdaguer Health Project amb la finalitat de poder atendre adequadament les vostres peticions d’informació.

Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot adreçar-se per escrit a Xevi Verdaguer Health Project – Plaça Europa, 16 – 17178 LES PRESES.

Limitacions o exclusions de responsabilitat

Xevi Verdaguer Health Project no es fa responsable de la informació que es pot obtenir a través d’enllaços a llocs web o sistemes externs.

Xevi Verdaguer Health Project no es fa responsable dels danys causats als usuaris per l’accés al lloc web o per la impossibilitat d’accedir-hi.