Botiga
online

Descobreix tots els nostres articles per millorar la teva salut a la nostra botiga online.

Comença la teva transformació i acosta’t a la vida sana.

Complements
nutricionals

Et proposem una selecció de complements per aconseguir dur a terme els nostres tractaments, tota una gamma de complements avalats científicament per assajos clínics rigorosos que en proven l’eficàcia.

Botiga online

Publicacions

Totes les publicacions escrites per Xevi Verdaguer com a divulgador i health trainer a la nostra botiga online.

Aigua Hidrogenada
Direct Life

Els beneficis de l’aigua hidrogenada per a l’organisme, recomanada en la nostra dieta diària.

Més informació

Conferències online en vídeo

Les millors conferències de Xevi de salut integrativa per a veure online, tantes vegades com vulguis.

Com hem de menjar per fer esport?

En aquesta conferència us explico la importància que té l’esport en la nostra salut i fins a quin punt és essencial practicar-ne de manera regular i de forma activa i intensa, per evitar moltes de les patologies d’avui.

Detallo quina l’alimentació que heu de seguir totes aquelles persones que feu esport de manera regular, esport d’alta intensitat i també podreu escoltar alguns consells pels amants del running, tant si feu curses de distàncies curtes, com si feu maratons o triatlons.

Veure resum Comprar

Causes i solucions al restrenyiment

En aquesta conferència es fa un exhaustiu repàs a totes les possibles causes dels malestars digestius de la població i que sovint desencadenen amb episodis de restrenyiment.

T’ajudarà a esbrinar quin és el teu cas i a aplicar solucions concretes i pràctiques sobretot a través de l’alimentació. Per això, la coach nutricional, Núria Roura, ens acompanya en la conferència per aportar pautes, menús i receptes adeqüades en cada cas.

Veure resum Comprar

Dolor crònic i migranyes

Vols saber quina és la millor manera de tractar tendinitis, el mal de cap, l’artritis o artrosis, o les migranyes, lumbàlgies, cervicàlgies o dolors articulars de llarga evolució?

En aquesta conferència de 3 hores et donarem les claus per prevenir i tractar el dolor a través dels aliments. I tot seguit la xef Mireia Anglada aplica els seus coneixements a l’hora de preparar els aliments recomanats per Verdaguer.

Comprar

La salut hormonal femenina

La salut hormonal femenina, la gaudeixes o la pateixes? Els dolors pre-menstruals, miomes, mames fibroses i endometriosis són indici que hi ha un acúmul d’estrogens a l’organisme que desencadenaran símptomes com eczemes, migranyes, dolors articulars, ansietat, restrenyiment, retenció de líquids i dificultat per perdre pes… crònicament. Fins que millorem el metabolisme del estrògens.

Després d’obrir els ulls, d’entendre què poden provocar els estrògens ens plantejarem si és normal per exemple …seguir prenent laxants? farem més dietes miraculoses? seguim amb els ansiolítics i antidepressius? cremes pels eczemes? o ibuprofens pel mal de cap?

Estic d’acord, això és molt fort. I cal que tothom entengui com afavorir el metabolisme dels estrògens.

Comprar

Instruccions: Un cop comprada inicia sessió amb el teu usuari i contrasenya per visualitzar-la online. Aquestes conferències no són descarregables i només es poden veure en aquesta plataforma.