¿Les teves floten? Mira aquí
Menu
Menu
alimentacio conscient

Totes les càpsules del projecte "Alimentació Conscient"

5,00

Ara pots tenir totes les càpsules d'aquest projecte solidari! Més d'1 hora d'entrevistes amb professionals i testimonis de primera mà. Els beneficis obtinguts gràcies a vosaltres, es destinaràn a una fundació / organitzacio sense ànim de lucre, per la investigació contra el càncer.

Descripció

Verònica Fuentes, biòloga supervivent d’un càncer de mama, ens dóna el seu testimoni de com l’alimentació la va ajudar en el procés de malaltia. Recordeu que els tots fons recaptats per la venda d’aquestes capsules, aniran destinats a la lluita contra el càncer.

No us perdeu el testimoni d’Odile Fernández, metgessa de família i supervivent de càncer. Ella ens explica com l’alimentació la va ajudar d’una forma exponencial.

El doctor Pere Gascón, director de la clínica Omega Zeta, director de la càtedra d’oncologia i metge oncòleg de l’Hospital Clínic de Barcelona.

Jo mateix, Xevi Verdaguer, vaig tenir el plaer de participar-hi i parlar d’alguns dels aspectes a tenir en compte pel que fa a l’alimentació en el nostre dia a dia, en aquesta càpsula de 20 minuts. Aliments que afavoreixen l’eliminació de tòxics, com mantenir en forma les natural killers, hàbits saludables i molt més, en aquesta extensa entrevista, els beneficis de la qual aniran destinats a la lluita contra el càncer.

En aquesta nova capsula del projecte solidari “Alimentació Conscient”, tenim el plaer d’escoltar els consells de la doctora Natàlia Eres, llicenciada en medicina, especialista en oncologia integradora i directora de l’Institut Imohe. Ella ens dóna el seu punt de vista de com l’alimentació pot influir sobre la nostra salut.

Teresa Ferreiro, supervivent de càncer de mama, coach professional especialitzada en el sector salut, autora del llibre “Un bulto en la mama” i presidenta de Baby Beatles, una organització creada per ajudar a dones que han patit un càncer de mama, a ser mares. Un testimoni de gran interès que no us podeu perdre!

Olga Cuevas, doctora en bioquímica i especialista en nutrició i salut. Durant molt de temps, va ser directora de l’Institut de Formació Professional Sanitària Roger de Llúria i és autora dels llibres ‘El equilibrio a través de la alimentación’ i ‘Tratamientos naturales al alcance de todos’ sobre alimentació i salut.

PAGAMENT
La informació de pagament es processa de manera totalment segura a través de BBVA i utilizant Redsys. No guardem la informació de la teva targeta i tampoc hi tenim accés.
ENVIAMENT
Enviaments gratuïts a partir de 90€ a península. Tots els nostres productes s’envien desde Barcelona i Girona a través de l’empresa de transports Correos.
lockcartclockcross