¿Les teves floten? Mira aquí
Menu
Menu
Tot el que amaga l'histamina

Tot el que amaga la histamina

24,95

Parlem d'histamina! Tan present al nostre dia a dia i tan desconeguda per a la majoria…

La histamina és un agent immunomodulador. La prenem a través d'alguns aliments –la majoria molt sans–, o bé la fabriquem a partir dels nostres microorganismes intestinals. Aquesta hormona ha de ser eliminada a través dels intestins. Si no és així, comencen els problemes!

Una vegada feta la compra, veuràs un botó on poder descarregar el PDF amb els accessos a la conferència.

  • Idioma: Castellà
  • Duració: 4:44 h
Descripció

L'excés d'histamina, histaminosi, sang pot ser ocasionat per dos factors: per la ingesta d'aliments rics en histamina i per la fabricació excessiva del nostre propi organisme, i en cap dels dos casos podem eliminar aquesta histamina.

Els símptomes més comuns associats al seu excés solen ser problemes digestius, taquicàrdies, dermatitis, rinitis o dolors articulars.

Et sonen?

És molt important poder eliminar correctament la histamina, que fabriquem nosaltres mateixos i que també incorporem a través dels aliments. Moltes persones sanes poden tenir una acumulació de histamina i patir símptomes molt variats que afecten la salutSi sospites que tens un excés d'histamina, aclariràs els teus dubtes i sospites a certs símptomes als quals no trobes resposta, ho aconseguiràs!

PAGAMENT
La informació de pagament es processa de manera totalment segura a través de BBVA i utilizant Redsys. No guardem la informació de la teva targeta i tampoc hi tenim accés.
ENVIAMENT
Enviaments gratuïts a partir de 90€ a península. Tots els nostres productes s’envien desde Barcelona i Girona a través de l’empresa de transports Correos.
lockcartclockcross