Com és la teva caca? Mira aquí
Menu
Menu

Retir 2024

725,00975,00

Submergeix-te en una experiència única on aprendràs nous coneixements sobre el teu cos i la teva salut de la mà de Xevi Verdaguer. Aquest retir de 2 dies tindrà lloc a l'extraordinari hotel ‘Oller del Mas’, situat a la comarca del Bages (Barcelona). Amb un aforament limitat de 30 persones, aquesta edició enfocarà el retir d'una manera personalitzada i individualitzada. Xevi acompanyarà el grup durant tota l'experiència.

** Places ESGOTADES - Ens veiem l'any vinent 🙂 **

Esgotat

Descripció
T'allotjaràs en una àmplia cabana de fusta integrada dins d'un bosc d'alzines, roures i pins, i amb grans finestrals des dels quals gaudiràs de la natura.

Cabana compartida (2 llits)

Si vols gaudir d'aquesta experiència amb un amic/amiga o familiar, hauràs de comprar 2 places d'habitació compartida i indicar-nos als comentaris (en fer la compra) que desitgeu allotjar-vos a la mateixa habitació (fins a un màxim de 2 places).

O bé, si preferiu gaudir d'aquesta experiència sense acompanyant, i opteu per compartir habitació, us assignarem un company o companya d'un perfil similar al vostre.

 

Cabana individual

Aquesta opció és per a tu si has decidit venir a aquest retir sense acompanyant i prefereixes tenir la teva pròpia habitació per a tu sol/a.

 

Totes les cabanes disposen de:

✓ Bany equipat amb dutxa i assecador
✓ Matalàs de fibres naturals
✓ Tovalloles Bassols 100% cotó
✓ Llençols 100% cotó egipci de 300 fils
✓ Wifi
✓ Climatització regulable

 

PAGAMENT
La informació de pagament es processa de manera totalment segura a través de BBVA i utilizant Redsys. No guardem la informació de la teva targeta i tampoc hi tenim accés.
ENVIAMENT
Enviaments gratuïts a partir de 90€ a península. Tots els nostres productes s’envien desde Barcelona i Girona a través de l’empresa de transports Correos.
lockcartclockcross