Com és la teva caca? Mira aquí
Menu
Menu
Menu
omega 3 index plus test

Omega-3 Index Plus Test

84,50

La prova Omega-3 Index Plus mesura els nivells d'àcids grassos a la sang i informa els nivells d'omega-3, omega-6 i greixos trans en sang.

Quina informació proporciona l'analítica Plus?

  • Índex d'Omega-3
  • Ràtio Omega-3 / Omega-6
  • Ràtio Àcid Araquidònic / EPA (Àcid Eicosapentaenoic)
  • Índex de Greixos trans.

16 en estoc

16 en estoc

Descripció

medir indice omega 3

indice medir grasas trans

medir nvieles aa epa

 

Omega-3 Index

La majoria de consumidors no estan familiaritzats amb el test de l'índex Omega-3. De fet, molts ni tan sols coneixen els riscos per a la salut associats als nivells baixos d'Omega-3. I per a aquells que realment entenen què significa tot això, encara hi ha molta confusió.

Per exemple, tots els Omega-3 eleven l'índex d'Omega-3? La resposta és no. ÚNICAMENT els Omega-3 EPA i DHA eleven l'Índex d'Omega-3. ALA, és un altre Omega-3 popular que es troba en fonts com la llinosa i la chía, de manera que no tindrà impacte a l'Índex d'Omega-3.

Què és Omega-3 Index?

La prova de l'Índex Omega-3 en simples paraules és una mesura de la quantitat d'EPA i DHA a la sang, més específicament a les membranes dels glòbuls vermells. Per exemple, si teniu 64 àcids grassos en una membrana cel·lular i 3 són EPA i DHA, llavors tindria un índex d'Omega-3 de 4.6%.

Quan fas un test de l'Índex Omega-3, te'n dóna un percentatge. Bé, què vol dir això exactament? Un índex d'Omega-3 del 8% o superior és ideal, és la zona de menor risc. Tot i això, la majoria dels consumidors ronden sobre els 6% o menys. I, malauradament, a Espanya, la majoria de les persones tenen entre un 6 i 4%, la zona de més risc. Tenir uns percentatges per sota del 6% ens introdueix a la zona de més risc traduint-se en un 90% més de risc de mort sobtada cardíaca.

PAGAMENT
La informació de pagament es processa de manera totalment segura a través de BBVA i utilizant Redsys. No guardem la informació de la teva targeta i tampoc hi tenim accés.
ENVIAMENT
Enviaments gratuïts a partir de 90€ a península. Tots els nostres productes s’envien desde Barcelona i Girona a través de l’empresa de transports Correos.
lockcartclockcross