Cuida’t

17,90

Us revelo en el aquest nou llibre una manera revolucionària d’entendre el funcionament del cos. Un mètode que transformarà la nostra salut i la millorarà radicalment.

Aprendrem a escoltar el nostre cos!

Neteja
SKU: LLIB2 Categoria:

Descripció

Et revelo en el aquest nou llibre una manera revolucionària d’entendre el funcionament del cos. Un mètode que transformarà la nostra salut i la millorarà radicalment.

Sovint sentim molèsties que intentem alleujar amb medicaments: migranyes, dolors crònics, fatiga, dolors menstruals, contractures, ansietat…

T’acosto a la visió de la medicina integrativa i us mostro què podem fer per solucionar aquestes dolències fàcilment, i alhora us dono les claus per entendre millor el nostre cos, aprendre a escoltar-lo i convertir-nos així en els protagonistes de la nostra salut.

En aquest llibre t’ofereixo coneixements i consells de manera senzilla, clara i pràctica per tal que els puguem aplicar al nostre dia a dia. Coneixerem els aliments recomanats i els que hem d’evitar menjar per a cada dolència, aprendrem com combinar-los amb menús equilibrats i com cuinar-los amb receptes saboroses i gens complicades, creades per nutricionistes.