¿Les teves floten? Mira aquí
Menu
Menu
Ra optics Clyde Sunset España Ulleres

Clyde Sunset

164,00

Lents vermelles de posta de sol

Fes servir les lents sunset des de la posta de sol fins a l’hora d’anar a dormir per bloquejar la llum blava que altera el son, tornar a alinear el ritme del teu cos amb la natura i dormir millor.

✓ Ment més relaxada i més facilitat per dormir.
✓ Assoleix un son més profund i reparador.
Desperta't sentint-te fresc, viu i amb energia.
✓ Experimenta com millora la teva salut al dormir millor.

Totes les comandes d'ulleres inclouen un estoig de marca de luxe i un drap de neteja.


Clyde Edgar Keeler va ser un genetista mèdic conegut pel seu treball en la genètica de la visió. El seu treball va ser fonamental per entendre la retinitis pigmentosa.

Estil: Forma rodona, corbes definides, pont nasal transparent en un marc fi i modern. Si t'agrada un estil contemporani, aquest és el teu.

Les ulleres equivalen a una talla M (orientatiu)

5 en estoc

5 en estoc

Descripció

Utilitzar aquestes ulleres et pot interessar perquè...

✓ Bloquegen la llum blava, perquè vegis els objectes amb més claredat i contrast en condicions de poca llum, cosa que significa que, per exemple, hi veuràs millor en conduir de nit.
✓ Redueixen l'enlluernament i la fatiga ocular, perquè tinguis menys mals de cap i ulls cansats. Podràs estar les hores que necessitis davant la pantalla de l'ordinador, mòbil o tauleta.
✓ Milloren la percepció de la profunditat, perquè calculis millor la distància i la profunditat dels objectes que t'envolten. Això ho notaràs molt quan condueixis en dies ennuvolats, o si practiques esports com el golf, esquí/surf o esports aquàtics.
✓ Protegeixen contra l'exposició a la llum blava nociva i als raigs UV, perquè tinguis millor percepció dels detalls, cosa que pot millorar el teu rendiment.
✓ Redueixen la interferència en els ritmes circadians, perquè la teva qualitat de son sigui bona encara que utilitzis dispositius electrònics abans de dormir.
✓ S'enfosqueixen automàticament en condicions d'alta lluminositat i s'aclareixen en condicions de poca llum perquè vegis bé amb qualsevol tipus d'il·luminació.
✓ La muntura de les ulleres té un estil atemporal i atractiu, és lleugera i duradora. Et resultarán còmodes encara que les portis tot el dia i et duraran molt de temps.
✓ Protegeixen contra la llum blava i els raigs UV nocius, perquè tinguis una millor salut visual a llarg termini i continuïs gaudint d'una vida plena en el futur, participant en activitats que requereixin una bona visió com llegir, conduir o simplement en tasques de la vida quotidiana.

PAGAMENT
La informació de pagament es processa de manera totalment segura a través de BBVA i utilizant Redsys. No guardem la informació de la teva targeta i tampoc hi tenim accés.
ENVIAMENT
Enviaments gratuïts a partir de 90€ a península. Tots els nostres productes s’envien desde Barcelona i Girona a través de l’empresa de transports Correos.
lockcartclockcross