¿Les teves floten? Mira aquí
Menu
Menu
Ra Optics NATE Sunset - Ulleres llum blava

Nate Sunset

164,00

Lents vermelles de posta de sol

Fes servir les lents sunset des de la posta de sol fins a l’hora d’anar a dormir per bloquejar la llum blava que altera el son, tornar a alinear el ritme del teu cos amb la natura i dormir millor.

✓ Ment més relaxada i més facilitat per dormir.
✓ Assoleix un son més profund i reparador.
Desperta't sentint-te fresc, viu i amb energia.
✓ Experimenta com millora la teva salut al dormir millor.

Totes les comandes d'ulleres inclouen un estoig de marca de luxe i un drap de neteja.


Nathaniel Kleitman va ser un fisiòleg i investigador del son nord-americà que va exercir de professor emèrit de fisiologia a la Universitat de Chicago. Fou reconegut com el pare de la investigació moderna del son i és l'autor del llibre seminal de 1939 Sleep and Wakefulness / Son i vigília.

Estil: Marc quadrat amb una rica tonalitat de closca de tortuga amb corbes subtils i un pont nasal delicat. Si t'agraden les ulleres que embolcallen, aquest marc et té en compte.

Les ulleres equivalen a una talla M (orientatiu)

7 en estoc

7 en estoc

Descripció

Utilitzar aquestes ulleres et pot interessar perquè...

✓ Bloquegen la llum blava, perquè vegis els objectes amb més claredat i contrast en condicions de poca llum, cosa que significa que, per exemple, hi veuràs millor en conduir de nit.
✓ Redueixen l'enlluernament i la fatiga ocular, perquè tinguis menys mals de cap i ulls cansats. Podràs estar les hores que necessitis davant la pantalla de l'ordinador, mòbil o tauleta.
✓ Milloren la percepció de la profunditat, perquè calculis millor la distància i la profunditat dels objectes que t'envolten. Això ho notaràs molt quan condueixis en dies ennuvolats, o si practiques esports com el golf, esquí/surf o esports aquàtics.
✓ Protegeixen contra l'exposició a la llum blava nociva i als raigs UV, perquè tinguis millor percepció dels detalls, cosa que pot millorar el teu rendiment.
✓ Redueixen la interferència en els ritmes circadians, perquè la teva qualitat de son sigui bona encara que utilitzis dispositius electrònics abans de dormir.
✓ S'enfosqueixen automàticament en condicions d'alta lluminositat i s'aclareixen en condicions de poca llum perquè vegis bé amb qualsevol tipus d'il·luminació.
✓ La muntura de les ulleres té un estil atemporal i atractiu, és lleugera i duradora. Et resultarán còmodes encara que les portis tot el dia i et duraran molt de temps.
✓ Protegeixen contra la llum blava i els raigs UV nocius, perquè tinguis una millor salut visual a llarg termini i continuïs gaudint d'una vida plena en el futur, participant en activitats que requereixin una bona visió com llegir, conduir o simplement en tasques de la vida quotidiana.

PAGAMENT
La informació de pagament es processa de manera totalment segura a través de BBVA i utilizant Redsys. No guardem la informació de la teva targeta i tampoc hi tenim accés.
ENVIAMENT
Enviaments gratuïts a partir de 90€ a península. Tots els nostres productes s’envien desde Barcelona i Girona a través de l’empresa de transports Correos.
lockcartclockcross