Com és la teva caca? Mira aquí
Menu
Menu
COL·LECCIÓ COMPLETA XOCOLATES DI&VI

Pack Xocolates DI&VI

25,00

La col·lecció inèdita Di&Vi ha estat creada pel psiconeuroimmunòleg Xevi Verdaguer i el Campió del Món de Pastisseria Jordi Bordas. Professionals de la salut i la gastronomia que han treballat mà a mà per desenvolupar cada recepta, garantint la seva qualitat nutricional, sabor i textura.

Descripció

  • 100 gr. x 5
  • Pot contenir traces d'altres fruits de closca, ou, soja, productes lactis, gluten i sulfits.

La varietat ChocoEmotion 42% està elaborada amb cacau, fibres solubles, beguda de coco, Bifidobacterium longum i Lactobacillus rhamnosus. Destaca per una degustació en què predomina el sabor del cacau al costat de subtils notes de coco.

La varietat ChocoEmotion 47% està elaborada amb cacau, fibres solubles, beguda de coco, nibs de cacau, Bifidobacterium longum i Lactobacillus rhamnosus. Destaca per un notable gust de cacau i una subtil aroma de coco. Els nibs li confereixen una textura especial i cruixent molt agradable al paladar.

La varietat ChocoEmotion 52% està elaborada amb cacau, una selecció de fruits secs, fibres solubles, Bifidobacterium longum i Lactobacillus rhamnosus. Destaca pel maridatge dels fruits secs i el gerd que, juntament amb l'intens sabor del cacau, el converteix en una xocolata plena de matisos.

La varietat ChocoEmotion 65% està elaborada amb cacau, fibres solubles, Bifidobacterium longum i Lactobacillus rhamnosus. Destaca pel seu intens gust de cacau que culmina amb una degustació plaent i cremosa al paladar.

La varietat ChocoBalance 70% està elaborada amb cacau, fibres solubles i Bifidobacterium animalis sub. làctis. Destaca pel seu intens gust de cacau pur, fent d'aquesta varietat una xocolata amb molt de caràcter.

PAGAMENT
La informació de pagament es processa de manera totalment segura a través de BBVA i utilizant Redsys. No guardem la informació de la teva targeta i tampoc hi tenim accés.
ENVIAMENT
Enviaments gratuïts a partir de 90€ a península. Tots els nostres productes s’envien desde Barcelona i Girona a través de l’empresa de transports Correos.
lockcartclockcross