Conferència culinària. La salut hormonal femenina: la gaudeixes o la pateixes?

Etselquemenges organitza aquest 2013 una sèrie de conferències temàtiques dedicades a entendre algunes malalties i trobar-hi solucions a partir d’aliments, coccions i suplements. Xevi Verdaguer i Mireia Anglada fan tàndem en un format inèdit al centre Nútrim de Barcelona.

Dijous, 4 d’abril a les 19’00h.

A càrrec de Xevi Verdaguer I Mireia Anglada
Lloc: Espai Nútrim. c/ Comte Borrell, 143. Barcelona. 93 451 56 18. www.nutrimsalut.com
Capacitat màxima: 45 places
Preu: 49 euros.

*Inscripcions prèvies a info@etselquemenges.cat. Un cop confirmada la inscripció, l’alumne haurà de fer abans una transferència de 25 euros per reservar definitivament la plaça.

Xevi Verdaguer

Psiconeuroimmunòleg especialista en Microimmunologia i Hipnosi. Fisioterapeuta especialista en Posturologia. Director del postgrau d’especialització en Psiconeuroimmunoendocrinologia i director del curs de Posturologia integrativa.

Verdaguer col·labora activament, també, com a professor universitari a Catalunya i Madrid. www.xeviverdaguer.com[clear]

Mireia Anglada

Cuinera de professió, experta en nutrició, formada en medicina xinesa, naturopatia i en alimentació natural i energètica. Des dels inicis de l’alta gastronomia en aquest país, ha treballat amb els millors cuiners del món com a formadora en tècniques d’avantguarda.

Imparteix classes i conferències a centres i escoles d‘hostaleria de tot Espanya i és la responsable del càtering d’Etselquemenges.

Comparteix aquest article amb els teus!