Cursos de cuina per millorar la salut

En Xevi Verdaguer, la Mireia Anglada i Núria Coll al capdavant de la revista online www.etselquemenges.cat han iniciat un bonic i necessari projecte:

una serie de cursos de cuina per millorar la salut.
Cada curs es parlarà d’una temàtica i s’anirà informant quina és la millor alimentació per resoldre o millorar la situació de cada problema de salut.
El 1er tema a tractar ( el  passat dijous dia 4 d’ Abril): La salut hormonal femenina, la gaudeixes o la pateixes. Posteriorment aquest any 2013 es concretarà l’alimentació  pel dolor crònic; i  trastorns ansiós-depressius.
Us vull agrir la confiança i felicitar a  les persones que han agafat la responsabilitat per millorar la seva salut!
Ha estat un gran èxit. Es van acabar les places i  es farà una 2 edició sobre aquesta temàtica el proper dia 30 de Maig: 
La salut hormonal femenina, la gaudeixes o la pateixes.
Els dolors pre-menstruals, miomes, mames fibroses i endometriosis són indici que hi ha un acúmul d’estrogens a l’organisme que desencadenaran símptomes com eczemes, migranyes, dolors articulars, ansietat, restrenyiment, retenció de líquids i dificultat per perdre pes… crònicament. Fins que millorem el metabolisme del estrògens. Després d’obrir els ulls, d’entendre què poden provocar els estrògens  ens plantejarem si és normal per exemple …seguir prenent laxants? farem més dietes miraculoses? seguim amb els ansiolítics i antidepressius? cremes pels eczemes? o ibuprofens pel mal de cap?.
Estic d’acord, això és molt fort. I cal que tothom entengui com afavorir el metabolisme dels estrògens.
Les persones interessades poden inscriure’s a:

Comparteix aquest article amb els teus!