Com és la teva caca? Mira aquí
Menu
Menu

Ens preparem per l'hivern?

ens preparem per a l'hivern

Xevi Verdaguer

Psiconeuroimmunòleg, nutricionista i fisioterapeuta. Ajudo persones com tu a recuperar la teva salut a través de la PNIE i altres disciplines.

¿Què aprendràs?

...o ens preparem per l'arribada d'un virus nou que ha colpejat amb força la salut mundial? El Coronavirus (SARS-CoV-2), que ha posat en evidència les necessitats per optimitzar el funcionament del sistema sanitari per a poder continuar salvant vides. Alhora, són moments de reflexió en família: cap on dirigim la nostra salut i les nostres vides?.

Us proposo que anem a buscar remeis per estimular el sistema immune i per prevenir infeccions víriques.

Es curiós observar els capritxos de la sàvia natura amb les fruites i verdures que ens aporta durant la tardor i l'hivern… Riques en Coure, Vitamina C, Vitamina A, Magnesi, Calci i Zinc, totes elles estimulants de la immunitat. No és cap casualitat.

Recomanem menjar els següents productes ecològics, de temporada, que conserven totes les vitamines, minerals i antioxidants perquè s’han recollit en el seu moment òptim de maduració i no porten els pesticides, fungicides ni els additius que necessitarien perquè arribin a taul desnaturalitzats.

Aquests són els regals de la tardor-hivern que tots necessitem:

  • El coure amb propietats antivíriques els trobem a: naps, moniato, carbassa, castanyes, magranes i bolets.
  • La vitamina A amb propietats antivíriques i protectores de les mucoses els trobem a: moniato, carbassa, aranja, magrana, figues.
  • La vitamina D que millora el sistema immune innat i adaptatiu el trobem als: xiitakes, rovell d’ou i peix blau.
  • La vitamina C estimula la capacitat del neutròfils i la proliferació dels limfòcits T que ens protegeixen dels virus que els trobem als: cítrics sobretot a l’aranja, caquis, mangos, magrana, carbassa, moniato i naps.
  • El magnesi augmenta l’activitat de les cèl·lules assassines encarregades de neutralitzar virus i càncers que els trobem a: naps i figues.
  • El zinc augmenta el nombre de limfòcits T que els trobem als: naps, carbassa i bolets.
  • Els bolets que “casualment” surten a la tardor porten, a més, una substància antivírica anomenada lentinam. El Xiitake és la “vacuna natural” que recomano per prevenir la grip d’una forma fantàstica i sense efectes secundaris. El lentinam dels bolets és més biodisponible si es barregen amb arròs integral.

La introducció d’aquests aliments serà una bona forma de prevenir els refredats i les grips… naturalment.

Xevi Verdaguer

Psiconeuroimmunòleg, nutricionista i fisioterapeuta. Ajudo persones com tu a recuperar la teva salut a través de la PNIE i altres disciplines.

¿Qué aprenderás?

La teva caca, flota o no flota?

A molta gent li fa riure quan parlo que si les caques suren, o de si són pastoses o dures, si fan olor o no...
Els fa gràcia. 

Però quan entenen la importància que té això, no només hi posen més atenció al que apareix cada matí a la tassa del seu vàter, sinó que comencen a preocupar-se per com són les caques de la gent que més estimen. Curiós, no?

He gravat un àudio en què, en menys de 3 minuts, sabràs com hauria de ser la caca perfecta i què pot anar malament al teu cos si no és així.
ENVIA'M L'AUDIO
Xevi verdaguer historia

Relacionats

arrow down

One comment on “Ens preparem per l'hivern?”

  1. Hola! Molt bo l'article; per cert que opines de la Vitamina C liposomada? Jo noto una milloria 'brutal' en quan sento els primers sintomes del refredat i en faig servir al menys 2gr liposomats en lecitina de soja.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

cartcross