¿Les teves floten? Mira aquí
Menu
Menu

Entrevista al programa "La Tribu" de Catalunya Ràdio

catalunya radio entrevista xevi verdaguer

Xevi Verdaguer

Psiconeuroimmunòleg, nutricionista i fisioterapeuta. Ajudo persones com tu a recuperar la teva salut a través de la PNIE i altres disciplines.

¿Què aprendràs?

Dimecres 9 d'abril vaig visitar el programa "La Tribu" de Catalunya Ràdio.

Molts dels problemes de salut que patim tenen l'origen en els intestins, podem considerar el sistema neurològic intestinal com el  "segon cervell".

El 80% del nostre sistema immune el trobem en l'intestí, i també el 80% d'alguns neurotransmissors importantíssims que produeixen dolor crònic o alérgies.

Si l'intestí no està en equilibri segurament es degut a un problema emocional o alimentari, i podem detectar aquests problemes fixant-nos en la manera com acaben surtin les femtes.

L'estrès i els hàbits alimentaris influeixen negativament en la capacitat de fer una bona digestió.

Per exemple, si tenim restrenyiment vol dir que possiblement tenim un problema nerviós o simplement ens falta hidratació.

El que mengem avui s'ha d'eliminar demà, s'ha d'anar de ventre un cop al dia o dos.

Les caques "ideals" han de ser xurros allargats, compactes i s'han d'enfonsar.

Escolta l'entrevista:

Xevi Verdaguer

Psiconeuroimmunòleg, nutricionista i fisioterapeuta. Ajudo persones com tu a recuperar la teva salut a través de la PNIE i altres disciplines.

¿Qué aprenderás?

La teva caca, flota o no flota?

A molta gent li fa riure quan parlo que si les caques suren, o de si són pastoses o dures, si fan olor o no...
Els fa gràcia. 

Però quan entenen la importància que té això, no només hi posen més atenció al que apareix cada matí a la tassa del seu vàter, sinó que comencen a preocupar-se per com són les caques de la gent que més estimen. Curiós, no?

He gravat un àudio en què, en menys de 3 minuts, sabràs com hauria de ser la caca perfecta i què pot anar malament al teu cos si no és així.
ENVIA'M L'AUDIO
Xevi verdaguer historia

Relacionats

arrow down
cartcross