Entrevista per al suplement “Productes de la Terra” del diari ARA

24 d'octubre de 2016

Entrevista d'en Xevi Verdaguer al diari Ara

En l’entrevista parlo dels aliments recomanats a la tardor per prevenir les grips i refredats, en epecial els bolets, que porten aminoàcids essencials, una fibra que ajuda al funcionament correcte de l’intestí, antioxidants com el SOD, minerals i alts continguts de proteïnes associades a betaglucans que s’absorbeixen bé i els fa especialment poderosos per activar la immunitat.

Aqui teniu l’inici de l’entrevista:

¿La tardor és temps de constipats? Com s’ha d’afrontar el canvi de temporada?

La natura ens prepara perquè tinguem el que necessitem per prevenir les grips, els refredats. Ho exemplifico: el dia s’escurça i no estarem exposats als rajos solars, que ens milloren la immunitat gràcies a l’acció de la pell, que ens ajuda a fabricar la vitamina D. Per contra, ara surten els bolets, que amb les seves bones propietats reforcen la immunitat i, per tant, ens equilibren aquesta mancança.

LLEGIR TOTA L’ENTREVISTA AL DIARI ARA

Entrevista de la periodista Trinitat Gilbert per al suplement del diari ARA ,”Productes de la Terra – TARDOR”
Fotografia: Diari ARA

Últims articles publicats

Fas exercici físic o beus aigua rica en hidrogen?

15 de desembre de 2020

Al llarg de l’evolució humana ens hem anat adaptant a situacions adverses per sobreviure i el nostre organisme ha anat generant mecanismes adaptatius contra tòxics o patògens per mantenir-nos en equilibri. Aquest equilibri ideal, que no real, el coneixem amb el nom d’homeòstasi.

L’aigua enriquida amb gas H2, no és aigua oxigenada (peròxid d’hidrogen o H2O2)

08 de desembre de 2020

Atenció! No confondre l’aigua hidrogenada amb l’aigua oxigenada. L’hidrogen (H2) i el peròxid d’hidrogen (H2O2) s’assemblen per la seva formula molecular, H2 i H2O2, però els seus beneficis són molt diferents. L’aigua oxigenada (peròxid d’hidrogen o H2O2) és una aigua que conté gas oxigen (O2) dissolt i s’utilitza per desinfectar ferides, només té un ús […]

L’aigua enriquida amb gas H2, no és aigua alcalina

01 de desembre de 2020

Atenció: No confondre l’aigua hidrogenada amb l’aigua alcalina! Beure aigua alcalina no és el mateix que beure aigua amb l’H2 molecular (gas H2) L’aigua alcalina és una aigua que té un pH alcalí (pH> 6,5) que suposadament pot alcalinitzar els teixits i prevenir o revertir malalties com el càncer, l’artritis i altres. Sento dir a […]