Com és la teva caca? Mira aquí
Menu
Menu
Menu

Ets el que menges

ets el que menges

Xevi Verdaguer

Psiconeuroimmunòleg, nutricionista i fisioterapeuta. Ajudo persones com tu a recuperar la teva salut a través de la PNIE i altres disciplines.

¿Què aprendràs?

Inscripcions obertes pel Postgrau de Xevi Verdaguer

18 d'octubre 2012

El fisioterapeuta Xevi Verdaguer dirigeix un Postgrau en psiconeuroimmunoendocrinologia El postgrau d’aquesta revolucionària especialitat, comença el mes de novembre i s’allarga un any. Està dirigit a professionals de la salut: metges, homeòpates, psicòlegs, fisioterapeutes, etc. Segur que els lectors d’etselquemenges recordeu l’entrevista que fa unes setmanes vam realitzar a aquest fisioterapeuta, posturòleg i psiconeuroimnòleg que ens [...]

El fisioterapeuta Xevi Verdaguer dirigeix un Postgrau en psiconeuroimmunoendocrinologia

El postgrau d’aquesta revolucionària especialitat, comença el mes de novembre i s’allarga un any. Està dirigit a professionals de la salut: metges, homeòpates, psicòlegs, fisioterapeutes, etc.

Segur que els lectors d’etselquemenges recordeu l’entrevista que fa unes setmanes vam realitzar a aquest fisioterapeuta, posturòleg i psiconeuroimnòleg que ens va parlar de moltes malalties relacionades amb els nivells d’histamina del nostre cos, el gluten o la determinació dels gens. Verdaguer coordina, un any més, el Postgrau que explica tot això: la psiconeuroimmunoendocrinologia.

La PNIE és una forma de treball holística i interdisciplinària amb especialistes en psicologia, farmacèutics, metges especialistes en biologia cel·lular, endocrinologia, micro-Immunologia i malalties infeccioses i que tracta moltes malalties: dolors crònics, al·lèrgies, obesitat, alteracions cardiovasculars, patologies ginecològiques, entre moltes altres i també treballa la manera de prevenir-les. Els elements o eines fonamentals del PNIE inclouen l’alimentació, l’exercici físic, les intervencions psicològiques, aspectes socials, l’epigenètica, la suplementació ortomol·lecular, la micro-immunoteràpia, l’homotoxicologia, l’organoteràpia, la fitoteràpia, els oligoelements, la hidroteràpia de colon i altres tècniques molt novedoses.

El curs es realitza a a l’edifici del centre KenZen. Passeig del Vapor Gran nº22 de Terrassa. El preu de la matrícula són 750 euros i el preu del curs, 2.490 euros.

Telèfon: 93/783-38-38. info@kenzensalut.com.
Amb el carnet de soci d’etselquemenges, obtindreu un 5% de descompte.

Xevi Verdaguer

Psiconeuroimmunòleg, nutricionista i fisioterapeuta. Ajudo persones com tu a recuperar la teva salut a través de la PNIE i altres disciplines.

¿Qué aprenderás?

La teva caca, flota o no flota?

A molta gent li fa riure quan parlo que si les caques suren, o de si són pastoses o dures, si fan olor o no...
Els fa gràcia. 

Però quan entenen la importància que té això, no només hi posen més atenció al que apareix cada matí a la tassa del seu vàter, sinó que comencen a preocupar-se per com són les caques de la gent que més estimen. Curiós, no?

He gravat un àudio en què, en menys de 3 minuts, sabràs com hauria de ser la caca perfecta i què pot anar malament al teu cos si no és així.
ENVIA'M L'AUDIO
Xevi verdaguer historia

Relacionats

arrow down
cartcross