Ets el que menges

Inscripcions obertes pel Postgrau de Xevi Verdaguer

18 d’octubre 2012

El fisioterapeuta Xevi Verdaguer dirigeix un Postgrau en psiconeuroimmunoendocrinologia El postgrau d’aquesta revolucionària especialitat, comença el mes de novembre i s’allarga un any. Està dirigit a professionals de la salut: metges, homeòpates, psicòlegs, fisioterapeutes, etc. Segur que els lectors d’etselquemenges recordeu l’entrevista que fa unes setmanes vam realitzar a aquest fisioterapeuta, posturòleg i psiconeuroimnòleg que ens […]

El fisioterapeuta Xevi Verdaguer dirigeix un Postgrau en psiconeuroimmunoendocrinologia

El postgrau d’aquesta revolucionària especialitat, comença el mes de novembre i s’allarga un any. Està dirigit a professionals de la salut: metges, homeòpates, psicòlegs, fisioterapeutes, etc.

 

Segur que els lectors d’etselquemenges recordeu l’entrevista que fa unes setmanes vam realitzar a aquest fisioterapeuta, posturòleg i psiconeuroimnòleg que ens va parlar de moltes malalties relacionades amb els nivells d’histamina del nostre cos, el gluten o la determinació dels gens. Verdaguer coordina, un any més, el Postgrau que explica tot això: la psiconeuroimmunoendocrinologia.

La PNIE és una forma de treball holística i interdisciplinària amb especialistes en psicologia, farmacèutics, metges especialistes en biologia cel·lular, endocrinologia, micro-Immunologia i malalties infeccioses i que tracta moltes malalties: dolors crònics, al·lèrgies, obesitat, alteracions cardiovasculars, patologies ginecològiques, entre moltes altres i també treballa la manera de prevenir-les. Els elements o eines fonamentals del PNIE inclouen l’alimentació, l’exercici físic, les intervencions psicològiques, aspectes socials, l’epigenètica, la suplementació ortomol·lecular, la micro-immunoteràpia, l’homotoxicologia, l’organoteràpia, la fitoteràpia, els oligoelements, la hidroteràpia de colon i altres tècniques molt novedoses.

El curs es realitza a a l’edifici del centre KenZen. Passeig del Vapor Gran nº22 de Terrassa. El preu de la matrícula són 750 euros i el preu del curs, 2.490 euros.

Telèfon: 93/783-38-38. info@kenzensalut.com.
Amb el carnet de soci d’etselquemenges, obtindreu un 5% de descompte.

Comparteix aquest article amb els teus!