Healthacker

Health Hackers Meeting

Reserva les dates!

13

d'octubre

des de les 9:30 h

14

d'octubre

fins de les 19 h

Comparteix aquest esdeveniment!

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram

9:00 a 9:30. Benvinguda!

9:30. T’explicarem les activitats del cap de setmana, mentre bebem infusions i sucs. També t’explicarem com funcionen els tiquets i els foodtrucks de menjar.

10:00 a 12:00. 1a CONFERÈNCIA. Les claus de la salut emocional. Interacció entre el nostre primer i segon cervell. Aprendrem les bases de la PsicoNeuroImmunologia i com els nostres pensaments i les nostres conductes condicionen el nostre estat d’ànim i la nostra immunitat i viceversa. Aprendrem també, exercicis que canviaran la teva immunitat i el teu estat d’ànim

12:30 a 13:00. Explicació de l’experiència de Sílvia Abril, famosa actriu i segon lloc en el programa Master Chef Celebrity. Ens explicarà la seva particular experiència seguint els els hacks per millorar la seva salut.

13:00 a 14:00. Hora de dinar i infusions.

14:00 a 15:00. Taller de germinats i fermentats. Bogui ens ensenyarà a fer-los a casa.

15:00 a 16:00. Sessió d’hipnosis Clínica amb Laura Estrada.

16:00 a 18:00. 2a CONFERÈNCIA. La histamina. Quina relació tenen els problemes crònics amb la histamina? L’excés d’histamina està implicat en varis problemes de salut, com el còlon irritable, excés de gasos, contractures i dolors articulars de repetició, mals de cap o migranyes, dolor menstrual, ansietat, al·lèrgies, dermatitis, eczemes o urticàries, asma, pressió arterial baixa… I tindrem, a més, l’aportació d’un testimoni explicant la seva experiència.

18:00 a 18:30. Explicació de l’experiència d’una pacient (relacionat amb el tema de la conferència).

18:30 a 19:30. Taller de “Com fer pa amb blat de fajol”. Per la marca “0% Gluten” a través de Francesc Altarriba.

Fi del dissabte.

9:00 a 10:00. Sessió de ioga amb Verónica Blume @veroblume , @thegarageblume (és obligatori portar una màrfaga i una manteta).

10:00 a 12:00. 3ª CONFERÈNCIA. Com podem prevenir l’excés d’estrògens? Els estrògens són hormones sexuals que, en excés, poden provocar múltiples problemes de salut com: ansietat, fòbies, dolors crònics, retenció de líquids, dificultat per aprimar, síndrome premenstrual, mames fibroquísticas, miomes, endometriosi, hemorroides, malalties autoimmunes, lupus eritematós… Coneixerem com facilitar la seva eliminació i com analitzar-lo en el teu laboratori de confiança.

12:30 a 13:00. Explicació de l’experiència de Nora Navas, actriu catalana (relacionat amb el tema de la conferència).

13:00 a 14:00. Hora de dinar i infusions.

14:00 a 15:00. Taller de kombucha fermentat, per aprendre a fer-los a casa. De la mà de Jennet (*).

15:00 a 15:30. OPERA amb Wini Laiz i Josep Viader. Un moment màgic per a disfrutar i connectar amb la naturalesa a través de les seves veus i del seu món interior.

15:30 a 17:30. 4a CONFERÈNCIA. La relació d’amor entre les hormones sexuals i els bacteris del nostre intestí és un aspecte clau per a l’equilibri global del nostre organisme. El seu desequilibri ens mostraria, durant l’època fèrtil, el restrenyiment durant tot el mes excepte els dies de la menstruació que evacúas la femta normalment cada dia (fins i tot pastós), també el seu desequilibri provocarà restrenyiment en començar la menopausa o durant l’embaràs. No és normal utilitzar laxants, t’ensenyarem a resoldre l’origen del problema.

17:30 a 18:00. Mercedes Milà. La versàtil periodista aportarà el seu testimoni de transformació a través de la nostra metodologia.

18:00. FI DEL MEETING. Fins aviat!

Hem preparat un esdeveniment únic per a transformar la teva salut i perquè ens poguem conèixer en persona: Health Hacker Meeting. Reserva’t el dia 13 i 14 d’octubre! Podràs disfrutar d’un cap de setmana fantàstic al Mas Les Comelles. Un hotel en un entorn privilegiat i rodejat de naturalesa.

Durant aquests dies donarem moltes claus per la nostra salut física i emocional, en quatre xerrades, dos el dissabte i dos el diumenge.

I hi haurà molt més: food truck amb menjar deliciós, ioga i meditació matinal, preparació de germinats i fermentats… És a dir, una barreja perfecte entre sa i divertit. Ah, i no t’oblidis de dur el teu mat de ioga, un coixí i una manteta!

* L’entrada inclou el dinar i snacks, de dissabte i diumenge

Healthacker Salut Emocional

Les claus de la salut emocional

Com interaccionen els nostres primer i segon cervell? Aprendrem les bases de la PsicoNeuroImmunologia i com els nostres pensaments i conductes condicionen el nostre estat d’ànim i la nostre immunitat, i a la inversa. Aprendrem, també, exercicis que canviaràn el nostre estat d’ànim i el sistema immune per sempre!

La histamina

Quina relació tenen els problemes crònics amb la histamina? L’excés d’histamina està implicat en varis problemes de salut, com el còlon irritable, excés de gasos, contractures i dolors articulars de repetició, mals de cap o migranyes, dolor menstrual, ansietat, al·lèrgies, dermatitis, eczemes o urticàries, asma, pressió arterial baixa… I tindrem, a més, l’aportació d’un testimoni explicant la seva experiència.

Healthacker Excés d'estrògens

Com prevenir l'excés d'estrògens

Com podem prevenir l’excés d’estrògens? Els estrògens són hormones sexuals que, en excés, poden provocar múltiples problemes de salut com: ansietat, fòbies, dolors crònics, retenció de líquids, dificultat per aprimar, síndrome premenstrual, mames fibroquísticas, miomes, endometriosi, hemorroides, malalties autoimmunes, lupus eritematós… Coneixerem com facilitar la seva eliminació i com analitzar-lo en el teu laboratori de confiança.

La menopausa i el nostre microbioma

La relació d’amor entre les hormones sexuals i els bacteris del nostre intestí és un aspecte clau per a l’equilibri global del nostre organisme. El seu desequilibri ens mostraria, durant l’època fèrtil, el restrenyiment durant tot el mes excepte els dies de la menstruació que evacúas la femta normalment cada dia (fins i tot pastós), també el seu desequilibri provocarà restrenyiment en començar la menopausa o durant l’embaràs. No és normal utilitzar laxants, t’ensenyarem a resoldre l’origen del problema.

Ens veiem doncs el 13 i 14 d’octubre? Fes la teva reserva perquè tenim poques places disponibles!

L'entorn i la localització del Mas Les Comelles

És important, en el cas que no visquis a prop, reservis allotjament. Aquí et deixem un enllaç perquè busquis el que t’agradi més.

BLOG

Health Hackers Meeting

Hem preparat un esdeveniment únic per a transformar la teva salut i perquè ens poguem conèixer en persona: Health Hacker Meeting. Reserva’t el dia 13 i 14 d’octubre! Podràs disfrutar d’un cap de setmana fantàstic al Mas Les Comelles. Un hotel en un entorn privilegiat i rodejat de naturalesa.

Màster en PNIE

Màster en Psiconeuroinmunoendocrinologia (PNIE), acreditat per la SENMO https://www.youtube.com/watch?v=PNBU2eS1Tbc El Màster en Psiconeuroinmunoendocrinología “Evidence Based” (PNIE), títol propi de la

La microbiota intestinal

La microbiota intestinal és un complex ecosistema amb una gran varietat d’espècies i de diferents estructures genòmiques que, gràcies a

L’agenda de “Transfórmate”

El “Transfórmate” és un nou format de conferència produït per El Terrat, i amb l’ajuda de Clínica Omega Zeta, en

ON VISITEM?

CLÍNICA VERDAGUER-HOMS
Av. Sant Jordi, 146
17800 OLOT (Girona)
 972 263 030
info@xeviverdaguer.com

CLÍNICA ARVILA MAGNA
Av. Diagonal, 442 Ent. 2a.
08037 Barcelona
93 118 70 22
info@arvilamagna.com

MEDICINA MODERNA
Ctra. de Vic, 10
08241 Manresa
 938 752 550
info@medicinamoderna.eu

CENTRE SANITARI CAN MORA
Unitat de Medicina Bioreguladora
C/ Sant Jordi, 30-32 1r 5a
Sant Cugat del Vallès
 93 589 79 18
 626 48 00 22
integral@centrecanmora.com

CLÍNICA VERDAGUER-HOMS
Av. Sant Jordi, 146
17800 OLOT (Girona)
 972 263 030
info@xeviverdaguer.com

CLÍNICA ARVILA MAGNA
Av. Diagonal, 442 Ent. 2a.
08037 Barcelona
93 118 70 22
info@arvilamagna.com

MEDICINA MODERNA
Ctra. de Vic, 10
08241 Manresa
 938 752 550
info@medicinamoderna.eu

CENTRE SANITARI CAN MORA
Unitat de Medicina Bioreguladora
C/ Sant Jordi, 30-32 1r 5a
Sant Cugat del Vallès
 93 589 79 18
 626 48 00 22
integral@centrecanmora.com

© 2018 Xevi Verdaguer | Tots els drets reservats ®