Sol·licita visita

Per fi

Deixa de donar voltes amb una opció terapèutica duradora i resolutiva de manera raonada i evidenciada amb una visió innovadora i científica de la salut humana.

VITAL

Inverteix i aprèn sobre la teva salut i com funciona el teu organisme. Descobrirem junts quin és l’origen del problema entenent la teva simptomatologia.

PERSONALITZAT

Cada persona és un món únic, i cada persona es mereix una atenció personalitzada.

DEDICACIÓ

Fem servir el nostre ampli coneixement, esforç i treball per ajudar-te.

EMPATIA

Comprenem perfectament com et sents i la nostra millor satisfacció és ajudar-te a trobar el mecanisme que t’ha portat fins aquí.

Molt més

Institut de Psiconeuroimmunologia Xevi VerdaguerBenvingut a l’Institut de Psiconeuroimmunologia, un centre mèdic registrat per la Generalitat de Catalunya (E08572022) i que comparteix, tant a Catalunya com en altres parts d’Espanya, els Serveis de Medicina Integrativa personalitzada amb altres professionals sanitaris d’alta formació. Compten amb una dilatada experiència i molts d’ells formats en el Màster en Psiconeuroinmunoendocrinologia (PNIE).

A l’Institut de Psiconeuroimmunologia Xevi Verdaguer, ens centrem en ajudar-te eficaç i eficientment per millorar la teva salut de manera raonada i evidenciada, explicant els motius del que ha desajustat la teva salut perquè entenguis millor el funcionament del teu organisme.


SOL·LICITA VISITA

https://vimeo.com/301167644

Tant els professionals de la meva confiança com jo mateix, hem invertit molts anys formant-nos més enllà de les nostres carreres universitàries, complementant els nostres coneixements amb Màsters, postgraus i esdeveniments científics, esgarrapant hores a les nostres vides personals. Tot i l’enorme esforç que això comporta, seguim fent-ho cada dia gràcies a la passió i devoció cap a la nostra professió.

Estar a l’avantguarda dels estudis científics més recents, també requereix de molts sacrificis, però necessaris i vitals per evolucionar i comprendre el profundament la clau de les múltiples patologies que ens trobem. Tot plegat, juntament amb les sessions clíniques de casos de pacients que realitzem a l’Institut ens ajuda a que cada dia siguem més eficaços i eficients que el dia anterior per aconseguir la millor estratègia terapèutica individualitzada.

És important destacar, que veiem en consulta persones que comparteixen un mateix problema de salut o un mateix diagnòstic, però que són molt diferents. Tenen diferent edat, etapa hormonal, diferents infeccions, estats nutricionals, diferents hàbits, estats immunitaris, diverses intoleràncies alimentàries, diferent ritme i capacitat d’adaptació a l’canvi …. i un munt d’altres diferències que són definitives per a tractar-les de forma individual. Així que no es tracten malalties, es tracten persones amb la seva simptomatologia particular i corregint els aspectes que CADASCUNA hagi de prioritzar. Vet aquí la gran complexitat.

Afrontar el nostre dia a dia, veient persones que ens demanen ajuda, que han suportat durant anys dolor, desesperació, gran decepció perquè no han trobat el camí per resoldre les seves malalties … ens atorga infinita responsabilitat i alhora satisfacció per acompanyar-los a transformar-los la salut.

A part de la implicació del propi terapeuta a resoldre els teus dubtes després de la visita, l’atenció de suport a través d’assistents formats en PNIE, trobaràs que és de gran ajuda. Aquests professionals de suport, que en cap cas substitueixen el terapeuta que et porta, en permet ser més àgils per a la dubtes i consultes que et sorgeixin, ja que tant jo com els meus companys acostumem a dedicar més de 8 hores diàries a les visites, més tota la feina extra que es deriva a contestar dubtes, revisar conjuntament casos, mantenir-nos al corrent dels últims estudis i atendre congressos.

Finalment, desitgem també dedicar temps a gestionar les nostres pròpies emocions i estrès, i per descomptat dedicar temps a la nostra família per poder seguir ajudant amb el nostre millor somriure i empatia.

Com veus el treball i cura per poder oferir-te una solució diligent ens requereix moltíssima dedicació més enllà del merament visible, però això ja ho suposaves !!.

Ànim, inicia el camí ja per transformar la teva salut !!! T’ajudarem i acompanyarem perquè ho aconsegueixis.


SOL·LICITA VISITA

Luis Enrique Martínez

La meva experiència amb en Xevi va començar ja fa uns anys i des d’aquell dia, cada vegada que necessito assessorament pel que fa a la meva salut o a la de la meva família, intento contactar amb ell, si el seva atapeïda agenda ho permet.

La primera visita que vaig fer va ser a causa del que se suposava era una al·lèrgia primaveral i que no tenia fi. Després d’analítiques i altres proves i amb un tractament no invasiu, van remetre i desaparèixer els símptomes del que no era un procés al·lèrgic. Com s’agraeix tornar a trobar-se bé després de portar molts mesos tocat.

En una societat com l’actual, en què cada vegada costa més menjar de manera saludable, fugir de l’estrès negatiu, allunyar-se de la contaminació i estar en contacte amb la natura, s’agraeix i molt persones com en Xevi que vetllen per la nostra salut i ho fan sempre tenint en compte el cos com un ens global. Tant de bo molts més professionals puguin formar-se en els seus cursos i entre tots aportar més opcions de com tractar el cos i la ment i desenvolupar hàbits més saludables. Gràcies a en Xevi i tot el seu equip. @luis_enrique_martinez_garcia

Gemma Mengual

Des que conec i em tracta Esther Perarnau, he descobert el món de la PNI. He canviat molts hàbits en la meva vida. Evidentment tinc molta més consciència de temes que afecten a la meva salut i milloren la meva qualitat de vida. Ha estat tota una troballa per a mi. Personalment opino que el PNI complementa molt la medicina tradicional. Saber que gràcies a mètodes naturals i a una correcta alimentació segons les necessitats de cadascú, es poden solucionar o millorar moltes patologies. És esperançador i realista segons la meva experiència. @gemmamengual

Carlos Latre

Carlos Latre

Xevi? Que qui és en Xevi? ¿Que com és en Xevi? En Xevi és tipus peculiar, diferent, fora del comú … i si us dic la veritat una mica desconcertant de vegades. Per què és desconcertant?

Perquè un home que té l’activitat, la bogeria de vida que porta en Xevi no sol ser massa feliç o al menys no desprèn aquesta sensació. En Xevi sí, amb en Xevi et dóna la sensació que estàs davant d’un tipus feliç que gaudeix de la vida, que la esprem i la gaudeix. I que sempre té un somriure a la boca. I tot gràcies a canviar per dins per canviar per fora. En Xevi no només és un MASTER en Psiconeuroinmunoendriconología (deu n’hi do amb la parauleta), és un coach, un motivador i un “empenyedor” de canvis de vida.

Gràcies als seus consells i a la seva ajuda la meva vida és millor, sé més, com a millor i em sento millor. Reconec que amb la meva bogeria de vida ho podria fer millor i és un dels meus objectius vitals, però en Xevi sempre et diu que “endavant!” que avui és un bon dia per començar el canvi, el teu propi canvi.

I la veritat … ho és … I també és un bon dia per agrair el que persones com en Xevi Verdaguer es creuin en la teva vida. Gràcies Xevi! @carloslatre

Mercedes Milá

Xevi Verdaguer va arribar a la meva vida quan vaig ser capaç d’entendre el que significava el nostre segon cervell. Amb ell vaig entrar al meu intestí i vaig estudiar el que em passava. De la seva mà vaig aprendre un món nou: la vital importància de la caca. Sempre m’havia interessat però Xevi va saber llegir el que els meus excrements deien i posar solucions. Ara no faig un pas en temes de salut sense consultar-li; és un savi. @lametazo

Lorena Sánchez Campo

Fa només un any que em vaig posar en mans d’Esther Perarnau, després de moltíssim temps buscant respostes a símptomes que no em deixaven gaudir de la vida. Des de llavors, he recuperat la meva salut física i emocional, i la qualitat de vida que em corresponia. No puc estar més agraïda per la professionalitat, la dedicació i l’afecte que ha posat Esther en la meva evolució. La siconeuroimmunologia és el futur i, per sort, el present per a molts. @sinhistamina

Vanesa Lorenzo

Xevi és una persona que s’implica i a qui li importa la salut de les persones. Amb ell he après a cuidar-me, a comprendre quin és l’origen de les coses que necessito millorar. Sobretot m’encanta el seu interès per anar més enllà, per explicar-me amb tota mena de detalls els símptomes que mostra el meu cos per saber com ajudar-lo. @vanesalorenzo_

Borja Pérez Batet

Soc Borja Perez Batet y i vaig tenir la sort de poder ser tractat per Xevi Verdaguer, el qual em va detectar que tenia Helicobacter pilori i Epstein Barr i això feia que el meu rendiment esportiu no fos l’idoni, després d’un tractament amb el comentat per ell i el seu equip tot es va regular i no només vaig tornar a la normalitat sinó que vaig millorar el meu estat.


VEURE MÉS TESTIMONIS

On visitem?

INSTITUT XEVI VERDAGUER BCN
C/ Bruc, 151
08037 Barcelona


VEURE EN EL MAPA

INSTITUT XEVI VERDAGUER OLOT
Av. Sant Jordi, 146
17800 OLOT (Girona)
972 26 30 30


VEURE EN EL MAPA

INSTITUT XEVI VERDAGUER MADRID
Calle Fernandez de los ríos número 53. Bajo B.
28015 Madrid
683 471 654

VEURE EN EL MAPA


Via WhatsApp

+34 626 71 47 70


Via telefònica

+34 933 95 99 40


Via e-mail

reserva@institutxeviverdaguer.com


Via e-mail

assistentpnie@institutxeviverdaguer.com

Sol·licita visita

[contact-form-7 id=”2814″ title=”Demanar hora”]

Professionals de confiança

esther-perarnau

Esther Perarnau Pujol

Co-Directora del Máster en PsicoNeuroInmunoendocrinología

PNIE junto con Xevi Verdaguer

Dedicada a la PNIE desde hace más de 15 años.

Fisioterapeuta

Patrick Pons

Formado en Psiconeuroinmunologia y Especialista universitario en Terapia Regenerativa junto con Xevi Verdaguer

Dedicado a la PNIE desde hace más de 15 años.

Fisioterapeuta.

Profesor de la Facultat d’Infermeria i Fisioteràpia de la Universitat de Lleida.

Marta Bolívar

Martha Bolívar

Formada en Psiconeuroinmunoendocrinologia PNIE a Kenzen Formación acreditado por la Universidad de Barcelona

Dietista y Nutricionista

Anna Nadal, equip PNIE Xevi Verdaguer

Anna Nadal

Fisioterapeuta

Màster Internacional en Nutrició Esportiva i Nutrició Clínica

Màster en Fisiologia de l’Exercici

Postgrau en Exercici físic en patologies

Postgrau en Psiconeuroimmunologia (PNIE)

Postgrau en Rehabilitació Esportiva

Postgrau en Fisioteràpia i Neurologia

Experta Universtària en Pilates Terapèutic i especialitzada en GAH

Emma Esteve - Membre Equip Institut Xevi Verdaguer

Dra. Emma Esteve

Col·legiada num. 24676 Col·legi Oficial de Metges de Barcelona

Llicenciada en Medicina i Cirurgia (UAB)

Metge especialista en Obstetrícia i Ginecologia

Màster Universitari en Patologia Mamària-Senologia (UB)

Màster en Reproducció Humana (Equip I.V.I Universidad Rey Juan Carlos)

Blanca Solé

Formada en Psiconeuroinmunoendocrinologia PNIE

Llicenciatura en Medicina i Cirurgia. Especialista en Ginecologia i Obstetricia.

Programa Oficial d’Actualitzacio  Professional en Ginecologia i Obstetricia

Sheila Farrás

Sheila Farràs

Técnico Superior en Dietética, con enfoque natural e integrativo.

Màster en PsicoNeuroImmunologia (PNIE)

Naturopata y formada en Programación Neurolingüística (PNL)

Carla Rispal

Formada en Psiconeuroinmunoendocrinologia PNIE

Diplomada en fisioteràpia (URL)

Postgrau Dolor Orofacial i ATM. INCRAFT concept (Kenzen)

Postgrau en Dolor i Disfunció Miofascial.

Punció seca (UIC)

Postgrau en fisioteràpia obstètrica i reeducació abdomino-pelviana(ICSIB)

Fisioteràpia perineal integral (CRF Amostegui)

Fisioteràpia respiratòria pediàtrica (SEFIP)

Postgrau de fisioteràpia en pediatria (URL) 

anna-aparicio

Anna Aparicio

Formada en Psiconeuroinmunoendocrinologia PNIE a Kenzen Formación

Licenciada en Medicina y Cirugía. Colegiada núm. 24756 Col·legi Oficial de Metges de Barcelona. Médica especialista en Medicina Familiar y Comunitaria

Postgrado en Valoración Clínica de la Actividad Física (UB)

Carlos Mur

Dr. Carlos Mur

Doctor en Medicina, especialista en Psiquiatria

President de la Societat Espanyola de Medicina Psicosomática

Màster en Psicoteràpia Integradora

Màster en Psiquiatria Legal i Forense

Professor Associat, Universitat Europea

Gestor sanitari

Queralt Aguilà

Formada en Psiconeuroinmunoendocrinologia PNIE a Kenzen Formación

Dietista-Nutricionista. Màster en nutrició i metabolisme, especialització en nutrigenètica i investigación

PHOTO-2020-04-28-11-35-22

Carlos Ordinas

Formado en Psiconeuroinmunoendocrinologia PNIE a Kenzen Formación acreditado por la Universidad de Barcelona

Licenciado en Ciencias de la Actividad Física y del Deporte (INEFC)

Practitioner Programación Neurolingüística. Especialista en Coaching (ICF)

Georgina Neach - Membre Equip Institut Xevi Verdaguer

Georgina Neach

Técnic Superior en Dietètica (UdL)

Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica

Postgrau Universitari en PNIE (UB)

Nutricionista Integrativa i Holística

Coach Nutricional i Esportiva

Ana María Carmona

Medicina Integrativa y formada en Psiconeuroinmunoendocrinologia PNIE

Licenciada en Medicina y Cirugía (Universidad Complutense de Madrid). Col. número 2828/45242

Inmaculada Quintanilla

Llicenciada en Farmàcia i Grau en Nutrició i Dietètica.

Diplomada en Nutrició Esportiva.

Diplomada en Nutrigenòmica per a profesionales de la Nutrició, Salut i Esport

Màster en Psiconeuroimmunologia (PNIE)

Rosa Munné

Rosa Munné

Formada en Psiconeuroinmunoendocrinologia PNIE

Farmacéutica, Especialista en Naturopatia, Medicina Complementaria y terapias alternativas.

Neus Tordera

Neus Tordera

Formada en Psiconeuroinmunoendocrinologia PNIE

Diplomada en Fisioterapia ( UVIC )

Postgrau en Osteopatia ( UAB )

Màster en Psicologia i Salut ( UOC )

Professora associada a la UVIC

Tatiana Jurado - Equip Institut Xevi Verdaguer

Tatiana Jurado

Graduada en infermeria

Postgrau en PNIE

Màster en Salut Pública i Comunitària

Teràpia Neural

Cursant Nutrició Funcional

Mercè Roca - Membre Equip Xevi Verdaguer

Mercè Roca

Màster en Psiconeuroimmunoendocrinologia PNIE

Diplomada en Nutrició i Dietètica

Postgrau Universitari de Ciències de la Salut en PNIE i Nutrició Ortomolecular (UB)

Especialista en Teràpia Breu Estratègica

Especialista en Nutrició Energètica

Marcello Soi

Formado en Psiconeuroinmunoendocrinologia PNIE

Farmacéutico, dietista. Licenciado en Química y tecnologías farmacéuticas – Facultad de Farmacia (Universidad de Cagliari (Italia)

Posgrado en Administración transdérmica de medicamentos en la Facultad de Farmacia de la Universidad de Santiago de Compostela (España)

Grado superior de Dietética y Nutrición

Título de Nutrición Clínica avanzada del Instituto de Ciencias de Nutrición y Salud de Barcelona

Annabel Sanz

Anabel Sanz

Diplomada en Nutrició humana i dietetica (UB)

Postgrau Universitari en PNIE i Nutrició Ortomolecular (UB)

Postgrau en Alimentació i Esport (UB)

Postgrau en Dietetica Naturista, fitoteràpia i teràpies naturals.

Especialista en Teràpia Breu Estratègica

Aldara Fernández

Formada en Psiconeuroimmunoendocrinologia PNIE

Nutricionista integrativa Número de colegiado CV00681.

Máster en Nutrición y Medicina Ortomolecular

Máster en Nutrigenómica y Nutrición personalizada (UIB).

Experta en cocina saludable (CDT).

Experta en Patologías con MTC (Barcelona).

Experta en nutrición Antiaging y cuidado de la piel

Albert Solé

Albert Solé

Formado en Psiconeuroinmunoendocrinologia PNIE

Fisioterapeuta y Osteopata. Formado en Dolor Miofascial

Diagnóstico y tratamiento conservador

Màster en Fisioterapia deportiva

Postgrado en Nutrición Celular Activa

Paula Merino

Paula Merino

Formada en Psiconeuroinmunoendocrinologia PNIE

Graduada en Biologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

Maria Rios

Màster en Psicopatlogía legal i forense

Formada en Psiconeuroinmunoendocrinologia PNIE

Licenciada en Psicología, especialista en Trauma, acompañamiento familiar y comunitario

Método exclusivo psicoterapia para hombres-padres

Máster en Vínculos Afectivos, Relaciones Familiares y Psicoterapia del Potencial Humano

Master en Psicología Legal y Forense

Master alimentación Healthy-Raw

Post grado en medicina Ayurvédica

Formación Mindfulness-heartfulness con Thich Nhat Hanh

Formación en Yoga