Testimonis

Testimonis

Nora Navas

Nora Navas

Creuar-me amb el Xevi Verdaguer en la meva vida va ser absolutament revelador i iniciàtic. Tant com a professional com a persona . Estar al costat d’un professional que t ́ajuda a nivell tant profund i personal et dona molta seguretat.

Em van diagnosticar un mioma (que ara ho tinc controlat) però cada vegada que em venia la regla sentia una inflamació molt gran i els pits es posaven molt rígids, amb ell vam anar al “quit” de la qüestió, em va demanar un anàlisis d’estrògens i van veure que el meu tema era que no metilava bé (això vol dir que no expulsava bé els estrògens del meu cos, cosa que a la llarga podia ser perillosa). Van fer un tractament amb molta vitamina B i vaig incorporar algunes coses noves en la alimentació. L’ any següent al fer l’anàlisi els estrògens estaven en ordre i el millor es que cada menstruació ni notava els pits i les regles eren molt suaus.

Ara cada any faig aquest anàlisi, que el recomano a totes les dones, per tenir controlats aquests estrògens tant macos i juganers.

En Xevi sempre estar allà per acompanyar-te i créixer amb tu. Amb ell aprenc moltíssim.

Gràcies Xevi

Xavi Roura

https://vimeo.com/436049206

Vaig ser condemnat erròniament a portar l’etiqueta de “incurable” i a medicar-me per tota la vida amb psicofàrmacs. Van ser 10 anys d’un infern absolut en els que visito molts especialistes, la major part d’ells amb una visió molt reduccionista de la salut. Van passar els anys i els símptomes de FATIGA no només no milloraven, sinó que s’anaven agreujant. Cap d’ells tenia una resposta clara al meu malestar. Deixaria enrere projectes, persones i una joventut no viscuda.

Arribo a la consulta d’en Xevi en un estat deplorable, no només amb la Fatiga inicial, sinó amb altres símptomes com obnubilació, trastorns cognitius severs i també depressió.

Gràcies als coneixements en biologia d’en Xevi, per fi entenc QUÈ em passa i sobretot PERQUÈ em passa. Jo no tenia inicialment cap Depressió (tal com van concloure), sinó una FATIGA extenuant, que em provocava un estat depressiu. Però sobretot, el que més vaig agrair quan em va rebre per primera vegada en Xevi, va ser la sensació de ser comprès, per fi … L’empatia (que acostuma a brillar per la seva absència en casos com el meu) per sí sola, ja comença a curar-te des del primer dia.

Sempre penso que no pateix més qui pitjor pronòstic té, sinó qui viu un malestar crònic i invisible, independentment de la gravetat del problema.

La recuperació no va ser immediata perquè la càrrega emocional de tants anys de patiment era molt gran, i les seqüeles també… Però amb el temps i una enorme força de voluntat vaig anar recuperant l’energia i les ganes de viure.

Avui, em considero un supervivent. Sento que he renascut i això em connecta a una esfera espiritual que no canviaria per res. He sigut capaç de recuperar lo “irrecuperable”!!

Ara dedico la meva vida laboral a acompanyar a persones amb FATIGA Crònica i d’altres malalties, sempre des d’un enfoc bio-psico-social i des d’una perspectiva evolutiva (xaviroura.cat).

La meva cura no acaba aquí. Al contrari, això acaba de començar. Deixo de sobreviure per començar a viure. Per fi puc dir que sóc feliç.

Immensament agraït.

Margarita

Fa un any i mig em van diagnosticar Artritis Reumatoide i després de visitar altres terapeutes, vaig demanar cita a l’institut Xevi Verdaguer.

A mitjans de mes de març em van posar en contacte amb la Carla Rispal. Després de la primera visita amb ella, només vaig trigar unes 3 setmanes en notar canvis, i he de confessar que van ser espectaculars, per fi vaig veure la llum al final del camí. A dia d’avui estic plena d’energia. Viure sense dolor és fantàstic.

Els meus resultats han sigut tan bons que fins i tot he demanat visita també per a la meva filla adolescent.

Estic molt agraïda amb la Carla, ja que la meva experiència ha sigut totalment positiva, per això ho recomanaria al 100%.

Merche M.

Després de diversos anys de donar voltes per diferents especialistes (estomatòleg, al·lergòleg, nutricionista i metge internista) amb un problema d’estómac denominat per l’estomatòleg “gastritis crònica moderada” i amb mala qualitat de vida, vaig anar a la consulta de Marcello Soi.

I després de 3 mesos, aproximadament, Puc dir (‘i molt contenta !!) que em trobo super bé !!!. He tornat a prendre aliments que feia molt temps que no prenia, tinc bones digestions, no tinc molèsties a l’estómac, em noto amb més energia i amb millor humor.

Teresa

Sóc una persona que des que em conec, he patit restrenyiment crònic, digestions pesades, flatulència i inflor abdominal. Ja en l’adultesa, es va sumar la dermatitis i la pitjor: psoriasi.

Sempre m’he ocupat de gaudir d’un bon estat de salut, amb la medicina convencional sobretot, que és la que tenim al nostre abast més fàcilment.

Però un dia vaig llegir una entrevista a en Xevi Verdaguer, explicava que va posar a ratlla la psoriasi que patia, així és que em vaig posar en contacte amb l’Institut i em van citar amb Carles Ordinas, porto uns mesos de tractament i tinc de dir que gràcies a la seva teràpia he millorat molt pel que fa a l’aparell digestiu, no inflor, no estreñimiento… respecte als problemes de pell segueixo millorant, això em motiva per continuar el tractament amb la meva terapeuta a la que estic molt agraïda

Carola G.

Vaig acudir a la consulta perquè no trobava resposta, massa símptomes aparentment desconnectats que amb en Marcello Soi varem aconseguir connectar.

La meva experiència és totalment positiva, des del primer moment em vaig sentir compresa i relaxada. Em vaig adonar que estava en bones mans i efectivament en poc temps molts dels meus símptomes van millorar.

El recomanaria a el 100%.

Eliseu S.

Vaig acudir a la consulta d’en Marcello Soi ja que em trobava malament de l’estómac i no aconseguia curar-me. Amb tot el que hem avançat junts he millorat moltíssim i ara estic bé. Tinc molt que agrair-te!

Judit E.

Vaig trobar la consulta d’en Marcello buscant un dietista prop del meu treball, però encara que he canviat de feina, no em plantejo canviar les meves consultes.

La principal raó d’acudir a la consulta va ser trobar-me en una situació on el meu pes m’aportava molt malestar a nivell físic i psíquic. Havia provat altres dietistes els quals em pesaven cada setmana sense més, sense preguntar-se perquè no em funcionaven les seves dietes.

Amb en Marcello la veritat és que tot va canviar, em va adaptar una dieta a les meves necessitats, sense quantitats marcades i sense que el pes fos el més important, sinó el meu propi benestar. Després d’haver perdut gairebé 20 quilos, he recuperat la meva energia, vaig a gimnàs diàriament i sóc molt més feliç. No puc fer altra cosa que recomanar-lo!

María Magdalena Rodríguez. Psicóloga

Vaig arribar a la PNIE després de portar tota la vida patint de diverses malalties i problemes que no em deixaven poder desenvolupar tot el meu potencial a nivell intel·lectual i físic. A més, en el meu desenvolupament professional de la Psicologia, havia detectat que només amb el meu treball no era suficient per solucionar determinades problemàtiques i havia arribat a la conclusió que devia haver alguna cosa més que em permetés poder ajudar els meus pacients a el 100%.

Les dues raons em van portar a en Xevi Verdaguer i el seu equip en el Màster de PNIE. Vaig començar a aplicar els coneixements adquirits amb mi mateixa després del primer any, però les ganes de millorar més ràpidament i la necessitat de supervisió d’un sènior, em van fer contactar amb Esther Perarnau, una grandíssima professional i millor persona, que m’ha ajudat a restablir la meva salut i aconseguir tots els meus objectius personals.

Aquesta experiència també m’ha ajudat i ensenyat perquè jo ara també pugui ajudar a altres. Estic molt agraïda a l’Ester, Xevi i a tot l’equip, al mateix temps que a la PNIE, per retornar-me definitivament la meva salut.

Maipi Esteba

Tinc 66 anys i portava arrossegant diferents dolències, molt molestes, des de la infància, com restrenyiment, nerviosisme, males digestions i migranyes molt intenses.

Als 11 anys em va venir la regla. Cada vegada era com un part i la solució per part d’un ginecòleg va ser donar-me anovulatoris a partir dels 14 anys. En un dels descansos d’aquestes pastilles vaig quedar embarassada i vaig tenir un avortament espontani. Em vaig casar als 20 i als 24, com no em quedava embarassada, em van posar un tractament que vaig deixar al cap d’uns mesos perquè no m’anava bé.

Als 26 vaig tenir un brot brutal d’acne que em van curar amb un tractament naturista en la consulta del Doctor Ferrándiz a Barcelona, perquè els dermatòlegs que em van visitar amb antelació em donaven antibiòtics i eren incapaços de parar-lo.

Des de petita tenia enormes furóncols en natges, aixelles i engonals, molts barbs i grans. Seguia amb síndrome premenstrual, els dolors de regla, el nerviosisme i les migranyes. Em van diagnosticar ovari poliquístic i que podria quedar-me embarassada però que tenia poques possibilitats.

Inesperadament als 33 anys em quedo embarassada i tinc un part normal amb epidural. Als 45 anys se me’n va la regla.

Segueixo amb el sistema nerviós alterat i el dentista em posa una fèrula de descàrrega per mitigar el dolor de mandíbules que sentia cada matí a al despertar. Tenia pressa per tot, vaig patir algunes crisis d’ansietat i uns mals de cap terribles que duraven 3 dies ininterrompudament.

Amb 61 anys em van operar de peritonitis aguda a vida o mort amb moltes complicacions en els 40 dies que vaig estar ingressada a l’hospital. Em van donar molts antibiòtics i molta radiació per proves mèdiques. Vaig trigar 3 anys en trobar-me bé. El cansament i la desgana no van desaparèixer.

Un dia em van enviar un WhatsApp amb una entrevista molt simpàtica de Buenafuente i la seva dona a un tal Xevi Verdaguer. Em va semblar un home tan maco que a l’endemà vaig anar a comprar el seu llibre. Al llegir-lo vaig comprendre que estava parlant de mi. Tenia pràcticament tots els símptomes. Em vaig posar tan nerviosa (normal en mi …), que vaig buscar el seu contacte per internet. Em va semblar bé trucar a Olot ja que el meu fill estava en aquell moment vivint a la Garrotxa. Em van atendre molt bé però em van dir que hauria de ser en un altre centre. Com en l’actualitat visc a Astúries els vaig dir que aniria a qualsevol lloc encara que no m’atengués ell en persona. I em van donar hora al cap de pocs dies. Em van dir que em visitaria la Dietista i Nutricionista Queralt Aguilà. Beneïda sigui !.

La primera visita va durar 2 hores. Em va explicar tots els detalls dibuixant el meu sistema digestiu en folis de paper. Em va avançar una mica el meu diagnòstic i va fer unes receptes perquè em fessin diverses anàlisis. També em va donar una dieta a seguir per mitigar les meves molèsties. Als 2 dies de seguir els seus consells ja em trobava millor. Quan vaig tenir els resultats vaig tornar i em va donar tot un tractament que debia seguir durant els propers mesos.

Des de llavors han passat 3 mesos. Van desaparèixer les meves presses, el meu cansament, els meus dolors articulars, les males digestions, la inflor de l’abdomen, i dormo com un nadó. Tinc una energia, una calma i un bon humor que no em reconec. Aquesta dona entranyable i atenta m’ha canviat la vida. Als 66 anys em trobo millor que mai. Mai podré agrair-li el que ha fet per mi.

Isabel Martínez

Fa 12 anys em van diagnosticar una hipersensibilitat electromagnètica amb múltiple simptomatologia que anava empitjorant amb el temps. Fa 2 anys es va agreujar la situació amb dolors abdominals intensos, nàusees, pèrdua de 10 kg de pes i còlon irritable.

Va ser llavors quan vaig consultar amb en Xevi Verdaguer i al comprovar les alteracions en l’anàlisi de la microbiota em va recomanar un tractament. Al cap de pocs dies va desaparèixer el còlon irritable i es van normalitzar les deposicions.

L’orientació diagnòstica i terapèutica que he rebut d’en Xevi Verdaguer ha estat tan satisfactòria que ara començo a veure llum després d’un llarg túnel.

Natalia Grande

Carla Rispal és la millor professional que he pogut trobar. No només ha fet que vagi millorant setmana rere setmana, sinó que ha donat amb les claus perquè pugui anar incloent verdures en la meva dieta tot i ser jo al·lèrgica. No deixa res sense resoldre i sempre està pensant en el millor per a tu. Juntes anem avançant.

Alex Vika

Vaig visitar-me amb la Mercè Roca, un tracte molt empàtic i amable, i un gran interès en restablir-me la salut

Ramón Vilella

Tinc seixanta-vuit anys i sempre he fet molt esport, però tinc un metabolisme lent i tot i vigilant molt el que menjava, mai he aconseguit perdre pes si no era passant gana. Gràcies al dejuni intermitent que em va fer seguir la nutricionista Mercè Roca, no només he perdut pes sinó que estic en molt bona forma física i em recupero molt bé dels entrenaments. Gràcies Mercè

Sara Torres

Per a nosaltres la Mercè Roca ha estat una gran professional que ens ha ajudat moltíssim a què el nostre fill Nico de 5 anys es recuperi en gran part dels seus problemes intestinals.

El tractament que ens ha recomanat, així com els consells d’alimentació han estat un encert per a en Nico, ja que hem pogut observar que ha millorat considerablement.

Estem molt agraïts i sens dubte tornaríem amb la Mercè Roca sempre que ho necessitem.