Master en PNIE

Master en Psiconeuroinmunoendocrinologia (PNIE), acreditat per la UB (IL3)

El Master en Psiconeuroinmunoendocrinología “Evidence Based” (PNIE), títol propi de la Societat Espanyola de Nutrició i Medicina Ortomolecular, t’ofereix la oportunitat de donar resposta i comprendre les senyals que el nostre cos ens envia quan es desajusta. Tot el que ens passa està interrelacionat i evidenciat, i si no ho resolem, amb el temps el nostre cos es degrada, arribant així a patologies i enfermetats crònificades.

Al llarg de tots els seminaris, es posaràn les bases per arribar a una visió integral de la salut, valorant la interrelació del sistema immunològic i endocrí amb els aspectes biològics i aspectes psicosocials de l’individu com a factors de salut i enfermetat.

DIRIGIT A:
Llicenciats i diplomats en algún camp de les professions sanitàries titulades de Ciencies de la salut. Segons indica la Llei 44/2003 de 21 de Novembre, d’ordenació de les professions sanitaries en el seu article 2 les professions són:
Llicenciat en medicina, farmàcia, odontologia i en veterinària. Diplomat en infermeria, fisioteràpia, CAFE, Podologia, teràpia ocupacional i en nutrició humana i dietètica. Així mateix podràn cursar el Master, les llicenciatures en Ciències de la bioquímica, biologia, enginyeria biomèdica i psicologia.

LLOC ON S’IMPARTEIX:
BARCELONA: Avda. Diagonal 472-476 Entresol 1 Escala B. Cantonada amb Via Augusta. Barcelona 08006

Inici del master PNIE: 2 de febrer de 2018

Busques un terapeuta?

Estàs buscant un terapeuta a prop de la teva ciutat?
Estem recopilant una base de dades per tal que puguis buscar un terapeuta. 

Comparteix aquest article amb els teus!