¿Les teves floten? Mira aquí
Menu
Menu

Màster en PNIE

master pnie

Xevi Verdaguer

Psiconeuroimmunòleg, nutricionista i fisioterapeuta. Ajudo persones com tu a recuperar la teva salut a través de la PNIE i altres disciplines.

¿Què aprendràs?

Màster en Psiconeuroinmunoendocrinologia (PNIE), acreditat per la SENMO

El Màster en Psiconeuroinmunoendocrinología “Evidence Based” (PNIE), títol propi de la Societat Espanyola de Nutrició i Medicina Ortomolecular, t’ofereix la oportunitat de donar resposta i comprendre les senyals que el nostre cos ens envia quan es desajusta. Tot el que ens passa està interrelacionat i evidenciat, i si no ho resolem, amb el temps el nostre cos es degrada, arribant així a patologies i enfermetats crònificades.

Al llarg de tots els seminaris, es posaràn les bases per arribar a una visió integral de la salut, valorant la interrelació del sistema immunològic i endocrí amb els aspectes biològics i aspectes psicosocials de l’individu com a factors de salut i enfermetat.

DIRIGIT A:
Llicenciats i diplomats en algún camp de les professions sanitàries titulades de Ciencies de la salut. Segons indica la Llei 44/2003 de 21 de Novembre, d’ordenació de les professions sanitaries en el seu article 2 les professions són:
Llicenciat en medicina, farmàcia, odontologia i en veterinària. Diplomat en infermeria, fisioteràpia, CAFE, Podologia, teràpia ocupacional i en nutrició humana i dietètica. Així mateix podràn cursar el Master, les llicenciatures en Ciències de la bioquímica, biologia, enginyeria biomèdica i psicologia.

LLOC ON S’IMPARTEIX BARCELONA:
C/ Comte Salvatierra, 5 -15 Ed. Univers 08006 Barcelona

LLOC ON S’IMPARTEIX MADRID:
Calle del Dr. Castelo, 44, 28009 Madrid

Xevi Verdaguer

Psiconeuroimmunòleg, nutricionista i fisioterapeuta. Ajudo persones com tu a recuperar la teva salut a través de la PNIE i altres disciplines.

¿Qué aprenderás?

La teva caca, flota o no flota?

A molta gent li fa riure quan parlo que si les caques suren, o de si són pastoses o dures, si fan olor o no...
Els fa gràcia. 

Però quan entenen la importància que té això, no només hi posen més atenció al que apareix cada matí a la tassa del seu vàter, sinó que comencen a preocupar-se per com són les caques de la gent que més estimen. Curiós, no?

He gravat un àudio en què, en menys de 3 minuts, sabràs com hauria de ser la caca perfecta i què pot anar malament al teu cos si no és així.
ENVIA'M L'AUDIO
Xevi verdaguer historia

Relacionats

arrow down
cartcross