Com és la teva caca? Mira aquí
Menu
Menu
Menu

Migranyes? És clar que es poden curar

la metilació i la migranya

Xevi Verdaguer

Psiconeuroimmunòleg, nutricionista i fisioterapeuta. Ajudo persones com tu a recuperar la teva salut a través de la PNIE i altres disciplines.

¿Què aprendràs?

Sabíeu que les migranyes, la pell seca, els èczemes, les al·lèrgies, els dolors premenstruals, la pressió arterial baixa i els dolors musculars crònics són la conseqüència d'un mateix problema? No es tracta de mala sort ni és casualitat, sinó que s'ha comprovat que un mal metabolisme de la histamina pot provocar aquests símptomes en una mateixa persona.

Us convidem a oblidar el famós “tot m'ha de passar a mi!; n’estic tip, de medicaments!” i a concentrar-vos en eliminar la histamina del vostre organisme per deixar les migranyes i els problemes crònics enrere. Perquè encara esteu a temps de resoldre el vostre problema de manera natural. Si patiu de migranya són especialment perjudicials els aliments rics en histamina com les taronges, els kiwis, els lactis i formatges, els tomàquets, els espinacs, la xocolata, el peix blau…

Què aporten els aliments recomanats?

Són beneficiosos els aliments lliures d’histamina i, especialment, els que són rics en:

  • Vitamina B9 o àcid fòlic: llegums com els azukis, els pèsols o les faves; verdures com el bròquil, l’api, els espàrrecs o la remolatxa; i fruites com el mango i l’alvocat.
  • Vitamina B12: peix blanc, carns blanques, llegums i xiitakes.
  • Betaïna: remolatxa i bròquil.
  • Magnesi: coriandre, garrofa, arròs integral, panses, llinet, pèsols, api o mongeta tendra.

Control per part d’un professional

Per analitzar la capacitat de metabolitzar la histamina s’ha de realitzar una anàlisi individualitzada d’enzims específics (DAO i HNMT). A més, és recomanable que hi hagi un control per part d’un professional especialitzat per valorar altres factors que intervenen en l'eliminació correcta de la histamina, a part de la dieta i aquests dos enzims.

Foto: Viquipèdia

Xevi Verdaguer

Psiconeuroimmunòleg, nutricionista i fisioterapeuta. Ajudo persones com tu a recuperar la teva salut a través de la PNIE i altres disciplines.

¿Qué aprenderás?

La teva caca, flota o no flota?

A molta gent li fa riure quan parlo que si les caques suren, o de si són pastoses o dures, si fan olor o no...
Els fa gràcia. 

Però quan entenen la importància que té això, no només hi posen més atenció al que apareix cada matí a la tassa del seu vàter, sinó que comencen a preocupar-se per com són les caques de la gent que més estimen. Curiós, no?

He gravat un àudio en què, en menys de 3 minuts, sabràs com hauria de ser la caca perfecta i què pot anar malament al teu cos si no és així.
ENVIA'M L'AUDIO
Xevi verdaguer historia

Relacionats

arrow down
cartcross