Política de cancel·lació i canvis

Des de Xevi Verdaguer Health Project desitgem sorprendre’t gratament i que la teva experiència de compra compleixi les teves expectatives. Però entenem que si per algun motiu, la comanda no satisfà les teves necessitats o si has tingut un error en el procés de compra, el teu desig sigui retornar-lo.

Per a això, disposes de 15 dies naturals per a retornar la teva comanda des que ho reps, en concordança amb la legislació aplicable i et reemborsarem el 100% de l’import del producte. Una vegada finalitzat el període de 15 dies naturals, no s’acceptaran devolucions.

Per a sol·licitar la devolució només has de contactar amb nosaltres enviant un mail a  info@xeviverdaguer.com i indicar-nos el/els article/s de la comanda que desitges retornar, adjuntant una imatge del mateix i el motiu pel qual els retornes.

Important: no es realitzarà cap devolució que no hagi estat prèviament comunicada. En cas d’enviar-nos algun producte sense haver contactat amb nosaltres, haurem de rebutjar-lo, fins que realitzis els passos descrits.

El producte ha d’estar en perfecte estat i en el seu embalatge original, precintat ni haver estat manipulat.

Les despeses d’enviament de la devolució seran a càrrec del client, excepte si el producte està defectuós o hi ha hagut un error per part nostra en processar la comanda.

Comptem amb dues possibilitats de devolució

1) Retornes l’article i no vols canviar-lo per res (seguir els passos anteriors per a la devolució).

El nostre transportista haurà de recollir el producte que desitges retornar.

Una vegada hàgim rebut el producte i comprovem que està en perfecte estat, et retornarem l’import íntegre conforme a la modalitat de pagament que hagis realitzat.

2) Retornes l’article i vols canviar-lo per una altra cosa.

En aquest cas hauràs d’especificar en info@xeviverdaguer.com l’article que desitges per a poder preparar-lo.

T’avisarem quan surti del nostre magatzem perquè hauràs de tenir preparat l’article a retornar segons les condicions a dalt especificades d’embalatge.

En cas d’aparèixer un defecte posteriorment, donis de Xevi Verdaguer Health Project estudiarem el cas i intentarem resoldre la situació de la millor manera possible.

El reemborsament s’efectuarà com a màxim 48 hores després d’haver comprovat el producte.

Si tries la reposició o un canvi de producte, el rebràs 3-4 dies després si es fes comprovat el producte retornat, o fins i tot abans. Aquest termini estarà subjecte a la disponibilitat del producte.

Esperem gestionar les incidències de la millor manera possible, en benefici de tots. Només et demanem una miqueta de paciència en tot aquest procés de devolució.

Cancel·lació de comandes

Si decideixes cancel·lar la comanda després de finalitzar la compra, podràs fer-lo sense cap càrrec i sense aportar cap raó, sempre que la comanda no hagi estat enviat encara.

Per a realitzar una cancel·lació, hauràs de contactar a través de la següent adreça de correu electrònic: info@xeviverdaguer.com abans que transcorrin 24 hores des de la realització de la comanda.

Una vegada passades 24 hores i si la comanda hagués sortit del nostre magatzem, ja no es podrà fer la cancel·lació.

Per a retornar la comanda, hauràs de fer-ho una vegada l’hagis rebut i seguint les condicions de devolució esmentades anteriorment.