Com és la teva caca? Mira aquí
Menu
Menu

I si tens paràsits ?

i si tens parasits

Xevi Verdaguer

Psiconeuroimmunòleg, nutricionista i fisioterapeuta. Ajudo persones com tu a recuperar la teva salut a través de la PNIE i altres disciplines.

¿Què aprendràs?

Els paràsits coneguts popularment per cucs, poden ser els grans protagonistes en pacients amb fatiga crònica, al·lèrgies, picors, fibromialgia, migranyes, ansietat, depressió i anèmies cròniques.

Però com podem saber si realment tenim paràsits?

Mmmm a veure…

Has vist si la teva caca és pastosa? Tens molts gasos o restrenyiment? Colon irritable?  Potser tos seca? I… Mal alè?

Et pica el nas, els genitals i l’anus? Deixes saliva al coixí quan et despertes al matí?  Bruxes a les nits (apretar les dents)?

Molts dels que heu començat a llegir aquestes 4 ratlles ja no podeu parar…  no podíem ni imaginar que els paràsits ens puguin estar amargant la vida.

Ens interessa molt saber què podem fer per eliminar aquest sobre creixement intestinal dels paràsits que conviuen amb els nostres bacteris sans intestinals.

El metge especialista o Psiconeuroinmunòleg comprovarà la presencia d'aquests bitxos amb una analítica de femta o bé mitjançant una analítica de sang on apareixeran nivells alts de eosinòfils i de Ig E. I posteriorment farà un tractament individualitzat.

Tractament antiparasitari

Val la pena tenir en compte, que el tractament antiparasitari no sempre és igual d'efectiu.

Els paràsits poden romandre amagats al fetge, pulmons, als músculs, o la sang, a la pell o també als ulls, durant quasi tot el mes … fins a la lluna plena, aquest dia  és quan els paràsits es mobilitzen cap a l'intestí a posar els ous.

Així doncs,  nosaltres esperarem i començarem el tractament antiparasitari el dia de lluna plena i seguirem durant 35 DIES. Aquests dies farem molta feina.

Som-hi:

Seguirem una dieta antiparasitària mentre fem el tractament antiparasitari.

Dieta a base de fruites, verdures, proteïnes animals o vegetals, algues, llavors i fruits secs.

Evitarem  els sucres refinats, edulcorants, lactis de vaca i derivats i cereals.

Recomanem introduir aliments probiòtics com el quefir i iogurts de cabra o d’ovella per afavorir la flora bacteriana sana.

Ah! També cal menjar regularment el senyor meravelles per millorar la digestió: el xucrut, que, a més, estimula un medi àcid a l’estómac que ens permet tenir bones digestions.

Juntament amb la dieta, proposo seguir un tractament antiparasitari durant 35 dies:

  • Al matí menjarem, en dejú, 3 grans d'all o bé una cullerada d'oli d'oliva macerat amb all i tot seguit un suc de magrana, suc de remolatxa o de nabius amb pròpolis.
  • Farem 3 infusions/dia de la barreja de plantes antiparasitàries, a parts iguals:farigola, gingebre, sàlvia, menta, orenga, artemisa i clau, afegint, abans de prendre-les, 10 gotes d'extracte de llavors d'aranja a cada infusió (serien 30 gotes /cada dia), es comercialitza en herbolaris.
  • Durant el dia tindrem obligat menjar una pastanaga ratllada amb remolatxa a l'amanida per exemple,  juntament amb un grapat de pipes de carbassa o bé melmelada de nabius sense sucre.

Els paràsits odien tots aquests consells. Pobrets.

Els meus millors seguidors seguiran un últim consell:

És altament recomanable fer-se un ènema de colon/cada setmana durant les 5 setmanes que dura el tractament (lavativa de venta en farmàcies).

Ens posarem 1,5 l d'aigua a nivell rectal seguint les instruccions d'ús, prèviament bullida i infusionada amb farigola, sàlvia, orenga i menta,  afegint-hi abans de la irrigació anal, 30 gotes de llavors d'aranja.

Cinc setmanes després, el perill d'aquests paràsits silenciosos que originen moltes malalties ja s'haurà esvaït.

Repeteix tota  aquesta historia un parell de vegades l'any.

 Bibliografia

Xevi Verdaguer

Psiconeuroimmunòleg, nutricionista i fisioterapeuta. Ajudo persones com tu a recuperar la teva salut a través de la PNIE i altres disciplines.

¿Qué aprenderás?

La teva caca, flota o no flota?

A molta gent li fa riure quan parlo que si les caques suren, o de si són pastoses o dures, si fan olor o no...
Els fa gràcia. 

Però quan entenen la importància que té això, no només hi posen més atenció al que apareix cada matí a la tassa del seu vàter, sinó que comencen a preocupar-se per com són les caques de la gent que més estimen. Curiós, no?

He gravat un àudio en què, en menys de 3 minuts, sabràs com hauria de ser la caca perfecta i què pot anar malament al teu cos si no és així.
ENVIA'M L'AUDIO
Xevi verdaguer historia

Relacionats

arrow down
cartcross