Seminari actualització PNIE: Citoquines

Seminari per conèixer la contribució de les citocines a la regeneració i reparació de sistemes, òrgans i teixits, així com en la modulació de la resposta immune.

Coneix el mecanisme funcional d’algunes de les citoquines més rellevants, així com la seva interacció amb l’objecte d’afavorir la reparació orgànic funcional en malalties neuropsiquiàtriques com autisme, epilèpsia, dèficit d’atenció, problemes d’aprenentatge, trastorn bipolar, esquizofrènia, Alzheimer, Parkinson i altres.

Descripció del curs

Les citoquines són produïdes per múltiples cèl·lules (macròfags, limfòcits T, NK, fibroblasts, endotelials, hepatòcits, neurones, célulasglíales, epitelials, endocrines, etc.). Les citoquines agrupen: factors de creixement, interleucines, quimiocines, interferons, factors estimuladors de colònies, factors de necrosi tumoral, etc.
Aquestes produeixen efectes que comprenen: la regeneració tissular, la modulació de la resposta immune i l’angiogènesi, entre d’altres.

Les citoquines són pèptids de baix pes molecular generalment entre 100 i 5 kd. Tenen efectes pleiotrópicos, que inclouen mobilització de cèl·lules mare de la medul·la òssia i NICHES a les regions afectades, incrementen la generació de noves cèl·lules i contribueixen d’una manera significativa a la regeneració de teixits. Algunes d’elles són antiapoptòtiques, a més d’induir la proliferació de cèl·lules pre existents.

Veure CURS COMPLET

 

Dirigit a: Psiconeuroiunmunologos, diplomados y licenciados en algún campo de las ciencias de la salud

Ponents: Dr. Luis Carlos Aguilar, Dr. Victor Hugo Aguilar Soto

Calendari: 25, 26 y 27 d’abril de 2016

Horari: Dilluns, dimarts i dimecres, de 09:00 a 13:00 i de 14:00 a 18:00

Duració: 24 hores.

Ken Zen Cursos y Formación

KENZEN FORMACION
AV DIAGONAL 472-476 CON VÍA AUGUSTA
o bien VÍA AUGUSTA 2B. EDIFICIO WINDSOR Entresuelo 1a. Escalera B.

Programa i Inscripciones

 

Comparteix aquest article amb els teus!

Deixa un comentari

1 × tres =