¿Les teves floten? Mira aquí
Menu
Menu

Seminari actualització PNIE: Citoquines

pnie citoquines

Xevi Verdaguer

Psiconeuroimmunòleg, nutricionista i fisioterapeuta. Ajudo persones com tu a recuperar la teva salut a través de la PNIE i altres disciplines.

¿Què aprendràs?

Seminari per conèixer la contribució de les citocines a la regeneració i reparació de sistemes, òrgans i teixits, així com en la modulació de la resposta immune.

Coneix el mecanisme funcional d'algunes de les citoquines més rellevants, així com la seva interacció amb l'objecte d'afavorir la reparació orgànic funcional en malalties neuropsiquiàtriques com autisme, epilèpsia, dèficit d'atenció, problemes d'aprenentatge, trastorn bipolar, esquizofrènia, Alzheimer, Parkinson i altres.

Descripció del curs

Les citoquines són produïdes per múltiples cèl·lules (macròfags, limfòcits T, NK, fibroblasts, endotelials, hepatòcits, neurones, célulasglíales, epitelials, endocrines, etc.). Les citoquines agrupen: factors de creixement, interleucines, quimiocines, interferons, factors estimuladors de colònies, factors de necrosi tumoral, etc.
Aquestes produeixen efectes que comprenen: la regeneració tissular, la modulació de la resposta immune i l'angiogènesi, entre d'altres.

Les citoquines són pèptids de baix pes molecular generalment entre 100 i 5 kd. Tenen efectes pleiotrópicos, que inclouen mobilització de cèl·lules mare de la medul·la òssia i NICHES a les regions afectades, incrementen la generació de noves cèl·lules i contribueixen d'una manera significativa a la regeneració de teixits. Algunes d'elles són antiapoptòtiques, a més d'induir la proliferació de cèl·lules pre existents.

Veure el curs complet

Dirigit a: Psiconeuroiunmunologos, diplomados y licenciados en algún campo de las ciencias de la salud

Ponents: Dr. Luis Carlos Aguilar, Dr. Victor Hugo Aguilar Soto

Calendari: 25, 26 y 27 d'abril de 2016

Horari: Dilluns, dimarts i dimecres, de 09:00 a 13:00 i de 14:00 a 18:00

Duració: 24 hores.

Ken Zen Cursos y Formación

KENZEN FORMACION
AV DIAGONAL 472-476 CON VÍA AUGUSTA
o bien VÍA AUGUSTA 2B. EDIFICIO WINDSOR Entresuelo 1a. Escalera B.

Més informació

Xevi Verdaguer

Psiconeuroimmunòleg, nutricionista i fisioterapeuta. Ajudo persones com tu a recuperar la teva salut a través de la PNIE i altres disciplines.

¿Qué aprenderás?

La teva caca, flota o no flota?

A molta gent li fa riure quan parlo que si les caques suren, o de si són pastoses o dures, si fan olor o no...
Els fa gràcia. 

Però quan entenen la importància que té això, no només hi posen més atenció al que apareix cada matí a la tassa del seu vàter, sinó que comencen a preocupar-se per com són les caques de la gent que més estimen. Curiós, no?

He gravat un àudio en què, en menys de 3 minuts, sabràs com hauria de ser la caca perfecta i què pot anar malament al teu cos si no és així.
ENVIA'M L'AUDIO
Xevi verdaguer historia

Relacionats

arrow down

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

cartcross