Com és la teva caca? Mira aquí
Menu
Menu

V Jornades de Vida Sana

jornades vida sana xevi verdaguer

Xevi Verdaguer

Psiconeuroimmunòleg, nutricionista i fisioterapeuta. Ajudo persones com tu a recuperar la teva salut a través de la PNIE i altres disciplines.

¿Què aprendràs?

Dijous 23 de febrer a les 19:00h. Xerrada inagural de les V Jornades de Vida Sana “La salut hormonal: quina importància té l’alimentació a la nostra salut i els problemes d’excés d’estrògens al nostre cos”.

Les Jornades de Vida Sana tenen l'objectiu de donar a conèixer el fons especial de la biblioteca de Vida Sana, on es poden trobar documents divulgatius sobre hàbits i pràctiques que ajuden a mantenir una vida física i emocional saludable i equilibrada a nivell personal.

MES INFORMACIÓ:
Biblioteca Ramón Fernàndez Jurado
Telèfon: 93 636 96 97
www.bibliotecarfjcastelldefels.org
C/ Bisbe Urquinaona, 19-21
CASTELLDEFELS

Xevi Verdaguer

Psiconeuroimmunòleg, nutricionista i fisioterapeuta. Ajudo persones com tu a recuperar la teva salut a través de la PNIE i altres disciplines.

¿Qué aprenderás?

La teva caca, flota o no flota?

A molta gent li fa riure quan parlo que si les caques suren, o de si són pastoses o dures, si fan olor o no...
Els fa gràcia. 

Però quan entenen la importància que té això, no només hi posen més atenció al que apareix cada matí a la tassa del seu vàter, sinó que comencen a preocupar-se per com són les caques de la gent que més estimen. Curiós, no?

He gravat un àudio en què, en menys de 3 minuts, sabràs com hauria de ser la caca perfecta i què pot anar malament al teu cos si no és així.
ENVIA'M L'AUDIO
Xevi verdaguer historia

Relacionats

arrow down

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

cartcross