¿Les teves floten? Mira aquí
Menu
Menu

Aquí comença tot

Pots escollir una visita presencial o telemàtica

FORMULARI

EL + IMPORTANT

La duració de la visita depèn de la complexitat de cada cas. El terapeuta et destinarà el temps que faci falta.
preu visita
La primera visita són 150€ i les de seguiment 100€. La freqüència més habitual és una visita cada 2 mesos.
suplementacio
Les analítiques / suplementació no estan incloses dins el preu de la visita. Tingues en compte que no sempre calen.
analitiques
Després de la primera visita rebràs la documentació necessària amb la pauta i materials per assolir els objectius.
Preguntes habituals sobre les consultes
Llegeix-les totes aquí

BARCELONA

C/ Bruc, 151
08037 Barcelona

OLOT

Av. Sant Jordi, 146
17800 Olot (Girona)

MADRID

Diego de León, 11
28006 Madrid

INSTITUT XEVI VERDAGUER

xevi verdaguer pnieequip xevi verdaguer

Com és una visita presencial?

En la primera visita és clau entendre i analitzar molt bé el teu cas i estudiar les analítiques que ja t’hagis fet. No és obligatori que les tinguis abans de venir el primer dia; el PNIE que et visiti ja te les sol·licitarà en cas que sigui necessari.

En aquesta primera visita farem una història clínica molt ben detallada amb tots els teus antecedents patològics, al·lèrgics, la medicació actual, intervencions i llegirem i interpretarem les anàlisis, si és el cas.

És recomanable que el pacient vingui preparat per prendre totes les notes que li facin falta perquè no surti amb cap dubte sobre el diagnòstic i el tractament que haurà de seguir.
xevi verdaguer visita

Qui em visitarà?

Tenim més de 40 terapeutes, tots formats en medicina integrativa i PNIE. En funció de la teva patologia, t'assignarem la persona especialista que encaixi millor amb el teu cas.

Xevi, et vull veure a tu

Això és una cosa que em diuen constantment, però deixa'm explicar-te una cosa.

Durant molts anys vaig tenir la meva agenda tan saturada que vaig començar a deixar de gaudir del que estava fent. Arribava tard a casa, no tenia temps d'estar amb la meva família o fer esport, i notava que això m'estava passant factura.

A més, malgrat treballar 12, 13 o 14 hores diàries, sovint no podia atendre persones que tenien patologies greus i necessitaven ajuda el més aviat possible.

Vaig entendre que calia crear un grup de col·laboradors formats en la meva especialitat, amb els quals treballar i compartir sessions clíniques per, entre tots, aconseguir el benestar dels pacients.

Va ser un moment molt complicat per a mi, però de mica en mica vaig anar trobant l'equilibri per poder ser feliç i donar el millor de mi.

Per continuar treballant amb il·lusió i amb el cor.

Avui, cada vegada que les meves filles em diuen “papa, avui arribaràs aviat?”, me'n recordo dels moments més durs en què l'estrès i el volum de feina se m'enduien per davant, i somric perquè tinc la tranquil·litat que les persones que ho necessiten poden ser ateses i rebre el mateix tracte que jo els donaria.
ENTESOS. DONA'M HORA!

visita amb xevi verdaguer
cartcross