Com és la teva caca? Mira aquí
Menu
Menu
Menu
Cafè Elixir Xevi Verdaguer

Cafè Elixir

4,50

Càpsules Elixir (10 uds)
Cafè orgànic amb probiòtic Bacillus subtilis DE111

Càpsules compostables de cafè orgànic amb probiòtic Bacillus subtilis DE111, creades amb la col·laboració de Cafès Novell.
Aquest cafè ecològic en càpsula combina probiòtics basats en estudis clínics i evidència científica per millorar temes relacionats amb l’energia i la vitalitat.

10 Càpsules Compostables segons EN13432, compatibles amb Nespresso®*.

Descripció

Propietats i beneficis:

El probiòtic Bacillus subtilis DE111 s’ha comprovat que, després d’ingerir-lo, és capaç de superar els àcids estomacals, sals biliars i enzims per arribar actiu a l’intestí i ajudar en el creixement de lacte-Bacillus i bífidus que són tan beneficiosos per al nostre sistema immunològic.

Entre els beneficis d’aquest probiòtic destaquen:

  • Ajuda a degradar la histamina, especialment indicat per a persones amb intolerància a la histamina, amb al·lèrgies, inflor, reflux o distensió abdominal.
  • És antioxidant i ajuda a reduir la inflamació.
  • Millora el sistema immunològic per reduir les infeccions de repetició.

El probiòtic s’integra amb cafè de cultiu 100% ecològic, en el qual no s’han fet usat herbicides ni pesticides químics. Alhora, les càpsules estan elaborades a partir de substàncies renovables, certificades per ser compostades en planta industrial, així com en compost domèstic controlat.

Recomanacions de consum:

Es recomana prendre 2 càpsules al dia per a garantir la ingesta necessària de probiòtics  funcionals.

PAGAMENT
La informació de pagament es processa de manera totalment segura a través de BBVA i utilizant Redsys. No guardem la informació de la teva targeta i tampoc hi tenim accés.
ENVIAMENT
Enviaments gratuïts a partir de 90€ a península. Tots els nostres productes s’envien desde Barcelona i Girona a través de l’empresa de transports Correos.
lockcartclockcross