Com és la teva caca? Mira aquí
Menu
Menu
Menu

És una obsessió

Obsessió, passió, vocació.... el que m’interessa per damunt de tot és que resolguis els teus problemes de salut, no que només els redueixis.

No quiero que solo alivies tus problemas de salud, quiero que los resuelvas

Vull ajudar-te que (de debò i d'una vegada per totes) deixis d'estar inflada, puguis menjar sense que tot et senti malament, desaparegui el teu restrenyiment o diarrea i comencis a viure sense tenir gasos constants.

Vull ajudar-te a entendre què has de fer per no tenir més migranyes, problemes de fertilitat, ansietat... Això és el que persegueixo des de fa molts anys, encara que he de dir que no sempre va ser així.

De fet, volia estudiar econòmiques i empresarials i sempre havia pensat continuar amb el negoci familiar.

Mai no havia tingut cap relació amb temes de salut, però això canviaria als meus 17 anys.

De jovenet era molt esportista. Un dia vaig anar a tractar-me una lesió a un especialista, i em vaig fixar que la gent de la sala d'espera estaven desitjant entrar a la consulta perquè sabien que, després del tractament, estarien millor.

Vaig pensar:

ha de ser molt reconfortant quan s'acaba el dia i tens la recompensa d'haver ajudat molta gent a sentir-se millor.

Xevi verdaguer historia
D'altra banda, a casa veia tot l'intríngulis d'una empresa i pensava: ostres, a mi en realitat no m'agrada tot això.

Aleshores ho vaig tenir clar: jo el que he de fer és una cosa que ajudi les persones.

No quiero que solo alivies tus problemas de salud, quiero que los resuelvas

Quan va arribar el moment de decidir què estudiar, vaig optar per la carrera de fisioteràpia que en aquella època, els anys 80, acabava de néixer i no era gens coneguda.
Quan vaig acabar fisioteràpia vaig estudiar nutrició, acupuntura, osteopatia, posturologia. Feia tots els cursos i especialitats que anaven sortint, però en 4 o 5 anys se m'havia acabat allò que estudiar i pensava, ja està? veig que hi ha moltes coses que no aconseguim resoldre, només alleujar o millorar.

Això no em deixava satisfet, de manera que vaig seguir investigant i així vaig conèixer la PNIE en una època en què a Espanya ningú n'havia sentit a parlar.

Als 22 anys vaig obrir la meva pròpia consulta, i des d'aleshores no he parat d'aprendre i rodejar-me dels millors professionals per proposar als nostres pacients la millor solució.

Amb 25 anys vaig començar a fer conferències a universitats i congressos i, poc després, vam començar a impartir el primer màster de PNIE per a professionals sanitaris (que ja va per l'edició 22).

A poc a poc, de la mà de professionals de diferents especialitats (medicina, ginecologia, nutrició, psiquiatria, psicologia, biologia, farmàcia...) vaig obrir consulta mèdica a Olot, Barcelona i Madrid.

És probable que aquesta inquietud per ajudar a resoldre patologies que abans creia cròniques, passi per l'experiència que he viscut tant jo mateix com persones molt properes a mi.
Al meu entorn familiar he vist problemes de diabetes, tiroides, ansietat, al·lèrgies, malalties autoimmunes com psoriasis....
xevi verdaguer biografia
La pregunta que sempre em feia era...

Quin és l'origen de tots aquests problemes?

No quiero que solo alivies tus problemas de salud, quiero que los resuelvas

I, gràcies a les noves tecnologies i els avenços científics, cada cop podem respondre aquesta pregunta de forma més personalitzada i oferir millors resultats.

No hi ha una regla única per a tothom. Al final, necessitem estudis individualitzats per poder prendre millors decisions.

I aquí és on entra en joc la PNIE.

Cada professional, des de la seva especialitat sanitària, aplica la PNIE a les seves competències com a forma de buscar l'origen de les malalties i trobar l'equilibri per recuperar i mantenir la salut.

Això inclou proposar noves estratègies de tractament que, a base de petits canvis, produeixin millores.

Ens apassiona veure pacients que comencen a fer els canvis propossats, i noten grans millores o resolen problemes que creien crònics.

Per això, 25 anys després, la meva passió continua sent ajudar-te a que visquis millor, i avui tinc la sort de col·laborar amb més de 40 professionals sanitaris que comparteixen aquesta passió amb mi.

Si vols començar a viure millor, vine a veure'ns.
VULL DEMANAR CITA
cartcross