Com és la teva caca? Mira aquí
Menu
Menu

2024

EXPERIÈNCIA BALI

14 al 21 d'Agost / Places limitades

Vull que estiguem en un fabulós Health & Wellbeing Retreat Resort 4* Superior, situat entre jardins al vessant d'un turó, i envoltat de bosc tropical. Que ens abraci una naturalesa exòtica i imponent i convisquem amb un poble famós per la seva hospitalitat, amabilitat i calidesa.

Vull que gaudim de deliciosos aliments cuinats amb amor en exclusiva per a nosaltres, que passegem per boscos de bambú, visitem temples enigmàtics o fem un ritual de purificació amb aigües de font.

En aquest ambient, vull conèixer cadascuna de les 30 persones que m'acompanyeu. Saber el vostre cas, veure i comentar les vostres analítiques (si cal), parlar de solucions i fer propostes personalitzades.

Estic convençut que aquest viatge, aquestes vivències i l'ambient que crearem en fer els tallers individualitzats seran realment transformadores.

És una bogeria?

Pot ser.

Però potser tu ets tan boig, tan boja com jo.

- Xevi

Així vam viure l'edició 2023

Dates i preu

Del 14 al 21 d'Agost del 2024
7 nits / 8 dies
2.355,00€
Tots els detalls de l'itinerari aquí (PDF)

El preu SI inclou

 • 7 nits, 8 dies allotjaments esmentats al programa i menjars esmentats al programa i tots els esmorzars inclosos (Habitació per a dues persones compartides) a l'hotel Bagus Jati.
 • 4 dies de tallers i conferències amb Xevi Verdaguer. Els altres dies són lliures, amb activitats/visites organitzades.
 • 1 consulta prèvia en vídeo amb Xevi + 1 seguiment si calgués (aquesta visita és opcional, si creus que no la necessites no cal que la facis).
 • Regal exclusiu valorat en 200€.
 • Excursions i activitats amb guia de parla hispana.
 • Tots els esmorzars.
 • Entrades a temples i rutes.
 • 1 Sarong (parell balinès) de regal, per entrar als temples.
 • 1 Classe de Ioga amb música de Vico Cellomano.
 • Ruta amb bicicleta amb dinar Buffet inclòs.
 • Assistència 24 hores a Indonèsia i regal de benvinguda.
 • Tots els trasllats a l'hotel.

El preu NO inclou

 • Vols internacionals.
 • Assegurança de viatge o assegurança mèdica.
 • Visat.
 • Àpats no mencionats a la ruta. 

FAQs

És necessari algun document COVID?
A data del 21 de febrer de 2024, no demanen cap documentació (COVID) per entrar al país.
Els vols, els compro jo pel meu compte o els reserva l'agència?

Tens 2 opcions:

1. Reservar el vol pel teu compte.
2. Sol·licitar a la nostra agència (Autèntic Bali) que faci la gestió i compra dels bitllets.
Viatgem tots junts, en el mateix vol?
Atès que veniu de ciutats i països diferents, és possible que coincidiu amb algú del grup en el mateix vol, però no, no es viatja en grup.
Quan arribi a l'aeroport de destinació, què he de fer?
Una vegada tinguis els teus vols, compartirem els teus horaris de sortides i arribades amb el personal de Bali i quan arribis, a la porta d'arribades, t'estaràn esperant (amb el teu nom escrit en un paper).
Com sol·licito el meu visat?
Els visats es demanen a l'arribada, a la mateixa terminal de l'aeroport. Et donarem tota la informació necessaria per fer aquesta gestió.
Necessito una assegurança de viatge?
Per viatjar a Bali no és obligatori tenir una assegurança de viatge, però sí molt recomanable. Nosaltres et proposem la d'IATI Segurs: [IATI Segurs](https://www.iatiseguros.com) (un dels més complets per a Indonèsia).
Puc viatjar sol/a?
Per descomptat, aquest és un retir per conèixer-se a un mateix/a, connectar amb la naturalesa i crear nous vincles, amb persones que mai hauries conegut de no ser per aquesta experiència.

En cas que vinguis sol/a, t'assignarem un company/a d'habitació (que podràs conèixer abans del viatge).
Coneixeré al grup abans de viatjar?
Sí! Però de manera virtual (perquè veniu de llocs molt diferents). Una vegada tinguem tot el grup tancat, i conforme es vagin acostant les dates, programarem una videotelefonada per posar-nos care i resoldre tots els dubtes que us vagin sorgint.
I si vull allargar la meva estada?
Si vols allargar la teva estada, hauràs de fer-ho pel teu compte. Autèntic Bali només pot gestionar les estades dins del pack 'Experiència Bali'.
Com sol·licito la visita amb Xevi?
Amb el pack 'Experiència de Bali', s'inclouen una 1a consulta + (si fos necessària) una segona consulta de seguiment amb Xevi Verdaguer (que obre la seva agenda només per a aquest retir).

Un cop hagis comprat el pack, se t'assignaran dues dates de visita. És molt important que les reservis. Les visites seran en línia. En aquesta consulta no s'inclouen les proves o analítiques que es puguin sol·licitar.
Després de les visites amb Xevi, podré continuar visitant-me amb ell?

No, en el cas que vulguis seguir amb les consultes, t'assignarem un terapeuta del seu equip i màxima confiança. En Xevi, ara com ara, té la seva agenda tancada i només visitarà les dates seleccionades per a l'experiència.

Anulacions

En cas que el client desisteixi una vegada formalitzada la inscripció o acceptades les modificacions que hi pogués haver, estarà
obligat a abonar Autentico Bali Consulting, en concepte de penalització, les quantitats següents:


 • Entre 90-60 dies abans de la sortida, 70% del preu total del viatge.
 • Entre 60 i 3 dies abans de la sortida, el 100% del preu total del viatge.
 • Dins les 48 hores anteriors a la sortida, 100% del preu total del viatge.
 • En cas de no-presentació a la sortida, el 100% del preu total.
 • Dipòsit de garantia no reemborsable.

Independentment d'aquestes penalitzacions, l'Agència podrà demanar el pagament de les despeses de gestió pròpies i de les despeses d'anul·lació dels proveïdors turístics i hotels degudament acreditats mitjançant factures (reserves aèries no reemborsables, dipòsits de garantia de contractar-lo no reemborsable, etc.).

Nota

Es recomana reservar una assegurança de viatge i cancel·lació (l'agència proporcionarà informació sobre les possibles opcions).

Comprar

Només es pot comprar una plaça per comanda. Si en vols comprar més d'una, cal fer dues comandes separades (cadascuna amb el nom de la persona que ocuparà la plaça).

30 places disponibles
RESERVAR LA MEVA PLAÇA
envelopecartcross