Com és la teva caca? Mira aquí
Menu
Menu

Experiencia Bali 2024

2.355,00

Del 14 al 21 d'Agost del 2024
7 Nits / Noches
Tots els detalls aquí (PDF)

PLACES ESGOTADES

Si hi ha cap cancel·lació, contactarem, per estricte ordre d'inscripció, amb les persones que us apunteu a la llista d'espera aquí:

Llista d'esper BALI 2024 - CAT

 


IMPORTANT

Només es pot comprar una plaça per comanda. Si en vols comprar més d'una, cal fer dues comandes separades (cadascuna amb el nom de la persona que ocuparà la plaça).

2 en estoc

2 en estoc

Descripció

Anul·lacions per part del viatger

En cas que el client desisteixi una vegada formalitzada la inscripció o acceptades les modificacions que hi pogués haver, estarà
obligat a abonar Autentico Bali Consulting, en concepte de penalització, les quantitats següents:


Entre 90-60 dies abans de la sortida, 70% del preu total del viatge.

Dins de les 72 hores anteriors a la sortida, 100% del preu total del viatge.

— En cas de no-presentació a la sortida, el 100% del preu total.
Dipòsit de garantia no reemborsable.


Independentment d'aquestes penalitzacions, l'Agència podrà demanar el pagament de les despeses de gestió pròpies i de les despeses d'anul·lació dels proveïdors turístics i hotels degudament acreditats mitjançant factures (reserves aèries no reemborsables, dipòsits de garantia de contractar-lo no reemborsable, etc.).

Nota

Es recomana reservar una assegurança de viatge i cancel·lació (l'agència proporcionarà informació sobre les possibles opcions).

PAGAMENT
La informació de pagament es processa de manera totalment segura a través de BBVA i utilizant Redsys. No guardem la informació de la teva targeta i tampoc hi tenim accés.
ENVIAMENT
Enviaments gratuïts a partir de 90€ a península. Tots els nostres productes s’envien desde Barcelona i Girona a través de l’empresa de transports Correos.
lockcartclockcross