Com és la teva caca? Mira aquí
Menu
Menu

Testimonis de persones com tu

"Mi experiencia con Xevi empezó ya hace unos años y desde ese día cada vez que necesito asesoramiento en cuanto a mi salud o la de mi familia, intento contactar con él, si su apretadísima agenda lo permite"
Ojalá muchos más profesionales puedan formarse en sus cursos y entre todos aportar más opciones a como tratar el cuerpo y la mente y desarrollar hábitos mas saludables. Gracias a Xevi y todo su equipo.
luis enrique testimonio salut
Luís Enrique Martínez
Entrenador de fútbol
"Des que conec i em tracta Esther Perarnau, he descobert el món de la PNI. He canviat molts hàbits en la meva vida. Evidentment tinc molta més consciència de temes que afecten a la meva salut i milloren la meva qualitat de vida"
Ha estat tota una troballa per a mi. Opino que la PNI complementa molt la medicina tradicional. Saber que gràcies a mètodes naturals i a una correcta alimentació segons les necessitats de cadascú, es poden solucionar o millorar moltes patologies. És esperançador i realista segons la meva experiència.
Gemma mengual xevi verdaguer
Gemma Mengual
Nadadora olímpica
"Xevi es una persona que se implica y a quien le importa la salud de las personas. Con él he aprendido a cuidarme, a comprender cuál es el origen de las cosas que necesito mejorar"
Sobre todo me encanta su interés por ir más allá, por explicarme con todo tipo de detalles los síntomas que muestra mi cuerpo para saber cómo ayudarle
Vanesa Lorenzo Xevi Verdaguer
Vanesa Lorenzo
Escritora y modelo
"Xevi Verdaguer llegó a mi vida cuando fui capaz de entender lo que significaba nuestro segundo cerebro. Con él entré en mi intestino y estudié lo que me pasaba. De su mano aprendí un mundo nuevo: la vital importancia de la caca"
Siempre me había interesado pero Xevi supo leer lo que mis heces decían y poner soluciones. Ahora no doy un paso en temas de salud sin consultarle; es un sabio
Mercedes Mila
Mercedes Milà
Periodista y presentadora
"Fa només un any que em vaig posar en mans d'Esther Perarnau, després de moltíssim temps buscant respostes a símptomes que no em deixaven gaudir de la vida. Des de llavors, he recuperat la meva salut física i emocional, i la qualitat de vida que em corresponia"
No puc estar més agraïda per la professionalitat, la dedicació i l'afecte que ha posat Esther en la meva evolució. La PNIE és el futur i, per sort, el present per a molts.
lorena sinhistamina
Lorena Sánchez
YouTuber @sinhistamina
"En Xevi és paio peculiar, diferent, gens comú... i si us dic la veritat una mica desconcertant a vegades. Per què és desconcertant? Perquè un home que té l’activitat, la bogeria de vida que porta en Xevi no sol ser massa feliç o almenys no desprèn aquesta sensació"
En Xevi sí. Amb en Xevi sents que tens als davant un paio feliç que gaudeix de la vida, que l’esprem. I que sempre té un somriure a la boca. I tot gràcies a canviar per dins per canviar per fora.
Carlos Latre
Carlos Latre
Humorista
"Vaig ser condemnat erròniament a portar l’etiqueta d’«incurable» i a medicar-me per a tota la vida amb psicofàrmacs. Vaig arribar a la consulta d’en Xevi en un estat deplorable, no només amb la fatiga inicial, sinó amb altres símptomes com obnubilació, trastorns cognitius severs i també depressió.
La recuperació no va ser immediata, perquè la càrrega emocional de tants anys de sofriment era molt gran… Però amb el temps i una força de voluntat enorme vaig anar recuperant l’energia i les ganes de viure.

La meva cura no acaba aquí. Al contrari, això acaba de començar. Deixo de sobreviure per començar a viure. Per fi puc dir que soc feliç. Immensament agraït.
Xavi Roura
Xavi Roura
Coach de salut
"Després de visitar-m’hi per primer cop, només vaig tardar unes tres setmanes a notar canvis, i haig de confessar que van ser espectaculars, per fi vaig veure la llum al final del camí"
Fa un any i mig em van diagnosticar artritis reumatoide i, després de visitar altres terapeutes, vaig demanar cita a l’Institut Xevi Verdaguer. A mitjan març em van posar en contacte amb la Carla Rispal. Avui estic plena d’energia. 

Viure sense dolor és fantàstic. Els meus resultats han estat tan bons que fins i tot he demanat visita també per a la meva filla adolescent.
Margarita
Pacient
"Després d’anys de voltar per diferents especialistes (estomatòleg, al·lergòleg, nutricionista i metge internista) amb un problema d’estómac denominat per l’estomatòleg «gastritis crònica moderada» i amb mala qualitat de vida, vaig anar a la consulta d’en Marcello Soi"
I després de tres mesos, aproximadament, puc dir (i molt contenta!) que em trobo la mar de bé. He tornat a prendre aliments que feia molt de temps que no prenia, tinc bones digestions, no tinc molèsties a l’estómac, em noto amb més energia i tinc més bon humor.
Merche M.
Pacient

No et conformis amb el dolor

DEMANA CITA
cartcross