¿Les teves floten? Mira aquí
Menu
Menu
Popp Daylight ulleres llum blava

Popp Daylight

164,00

Lents grogues de llum diürna

Utilitzar les lents de llum diürna per bloquejar la llum blava nociva de les bombetes fluorescents, llums LED i pantalles durant el dia, ja sigui o bé a l'escola, a la feina oa casa.

Protegeix els teus ulls i salva la teva visió.
✓ Sentiràs la ment més relaxada i major concentració.
✓ L'estat d'ànim i els nivells d'energia augmenten.
Redueix la fatiga ocular, els mals de cap i el cansament de la tarda.

Totes les comandes d'ulleres inclouen un estoig de marca de luxe i un drap de neteja.


Fritz-Albert Popp, un biofísic visionari, va descobrir els biofotons i la importància de la llum en biologia.

Estil: Marc de vidre contemporani amb una forma rectangular clàssica, patilles detallades amb filferro i un pont nasal a joc. Com indica el seu nom, les lents de colors tintats sobre surten realment i criden l'atenció que es mereixen.

La gafas equivalen a una talla M (orientatiu)

8 en estoc

8 en estoc

Descripció

Utilitzar aquestes ulleres et pot interessar perquè...

✓ Bloquegen la llum blava, perquè vegis els objectes amb més claredat i contrast en condicions de poca llum, cosa que significa que, per exemple, hi veuràs millor en conduir de nit.
✓ Redueixen l'enlluernament i la fatiga ocular, perquè tinguis menys mals de cap i ulls cansats. Podràs estar les hores que necessitis davant la pantalla de l'ordinador, mòbil o tauleta.
✓ Milloren la percepció de la profunditat, perquè calculis millor la distància i la profunditat dels objectes que t'envolten. Això ho notaràs molt quan condueixis en dies ennuvolats, o si practiques esports com el golf, esquí/surf o esports aquàtics.
✓ Protegeixen contra l'exposició a la llum blava nociva i als raigs UV, perquè tinguis millor percepció dels detalls, cosa que pot millorar el teu rendiment.
✓ Redueixen la interferència en els ritmes circadians, perquè la teva qualitat de son sigui bona encara que utilitzis dispositius electrònics abans de dormir.
✓ S'enfosqueixen automàticament en condicions d'alta lluminositat i s'aclareixen en condicions de poca llum perquè vegis bé amb qualsevol tipus d'il·luminació.
✓ La muntura de les ulleres té un estil atemporal i atractiu, és lleugera i duradora. Et resultarán còmodes encara que les portis tot el dia i et duraran molt de temps.
✓ Protegeixen contra la llum blava i els raigs UV nocius, perquè tinguis una millor salut visual a llarg termini i continuïs gaudint d'una vida plena en el futur, participant en activitats que requereixin una bona visió com llegir, conduir o simplement en tasques de la vida quotidiana.

PAGAMENT
La informació de pagament es processa de manera totalment segura a través de BBVA i utilizant Redsys. No guardem la informació de la teva targeta i tampoc hi tenim accés.
ENVIAMENT
Enviaments gratuïts a partir de 90€ a península. Tots els nostres productes s’envien desde Barcelona i Girona a través de l’empresa de transports Correos.
lockcartclockcross