Com és la teva caca? Mira aquí
Menu
Menu
Menu
Ram Dass Sunset
Dissenyades per experts
Milloren la teva energia
Eleva la funció cerebral
T'adormiràs més ràpid
Les lents són CR-39, que és el polímer de més qualitat disponible.
No només són lleugeres, a prova de ratllades i resistents als cops, sinó que estan impregnades amb un pigment patentat que imita la melanina natural que es troba als nostres ulls.

Aquesta tècnica d'infusió és exclusiva de Ra Optics, fet que les converteix en les ulleres bloquejadores de llum blava més efectives i que no disminueixen la percepció del color veritable.
ra optics gafas

Ram Dass Sunset

164,00

Lents vermelles de posta de sol

Fes servir les lents sunset des de la posta de sol fins a l’hora d’anar a dormir per bloquejar la llum blava que altera el son, tornar a alinear el ritme del teu cos amb la natura i dormir millor.

✓ Ment més relaxada i més facilitat per dormir.
✓ Assoleix un son més profund i reparador.
Desperta't sentint-te fresc, viu i amb energia.
✓ Experimenta com millora la teva salut al dormir millor.

Totes les ulleres inclouen estoig i drap de neteja.

Ram Dass va ser un psicòleg, escriptor i mestre espiritual estatunidenc que, després de ser un dels primers investigadors a estudiar trastorns psicodèlics, va buscar comprendre com podem experimentar estats elevats de consciència sense l'ús de res extern. Va viatjar al llunyà orient, on va aprendre sobre els antics ensenyaments del ioga i la meditació, i va portar un missatge d'amor i acceptació a occident, on va inspirar i va influir positivament en milions de vides.

Estil: Estil retro amb una forma rodona i una aparença amigable. Clàssic i chic per a homes i dones, joves i majors.

Les ulleres equivalen a una talla M (orientatiu).

6 en estoc

6 en estoc

Descripció

Utilitzar aquestes ulleres et pot interessar perquè...

✓ Bloquegen la llum blava, perquè vegis els objectes amb més claredat i contrast en condicions de poca llum, cosa que significa que, per exemple, hi veuràs millor en conduir de nit.

✓ Redueixen l'enlluernament i la fatiga ocular, perquè tinguis menys mals de cap i ulls cansats. Podràs estar les hores que necessitis davant la pantalla de l'ordinador, mòbil o tauleta.

✓ Milloren la percepció de la profunditat, perquè calculis millor la distància i la profunditat dels objectes que t'envolten. Això ho notaràs molt quan condueixis en dies ennuvolats, o si practiques esports com el golf, esquí/surf o esports aquàtics.

✓ Protegeixen contra l'exposició a la llum blava nociva i als raigs UV, perquè tinguis millor percepció dels detalls, cosa que pot millorar el teu rendiment.ç

✓ Redueixen la interferència en els ritmes circadians, perquè la teva qualitat de son sigui bona encara que utilitzis dispositius electrònics abans de dormir.

✓ S'enfosqueixen automàticament en condicions d'alta lluminositat i s'aclareixen en condicions de poca llum perquè vegis bé amb qualsevol tipus d'il·luminació.

✓ La muntura de les ulleres té un estil atemporal i atractiu, és lleugera i duradora. Et resultarán còmodes encara que les portis tot el dia i et duraran molt de temps.

✓ Protegeixen contra la llum blava i els raigs UV nocius, perquè tinguis una millor salut visual a llarg termini i continuïs gaudint d'una vida plena en el futur, participant en activitats que requereixin una bona visió com llegir, conduir o simplement en tasques de la vida quotidiana.

PAGAMENT
La informació de pagament es processa de manera totalment segura a través de BBVA i utilizant Redsys. No guardem la informació de la teva targeta i tampoc hi tenim accés.
ENVIAMENT
Enviaments gratuïts a partir de 90€ a península. Tots els nostres productes s’envien desde Barcelona i Girona a través de l’empresa de transports Correos.

És perjudicial la llum blava?

Sí, si estem exposats a la versió artificial regularment. La llum blava artificial enganya el nostre cervell perquè cregui que encara és de dia i que hauria d'estar despert i no adormit. Això és perjudicial per moltes raons. Les més importants son...
Trenca la nostra capacitat per aconseguir el son reparador que el nostre cos necessita.
Els nostres mitocondris, la central de la cèl·lula, no es poden recarregar ni reparar correctament.
La disfunció dels mitocondris condueix a problemes de salut crítics com ara càncer, Alzheimer, obesitat, diabetis, autisme, malalties autoimmunes, depressió i altres.
Mirar una pantalla digital fatiga els ulls, provocant visió borrosa, mals de cap i dificultat per enfocar.
llum blava perjudicial
lockcartclockcrosscheckmark-circle