Projecte Alimentació Conscient

Sovint, el ritme frenètic del dia a dia no ens permet aturar-nos a pensar en la importància cabdal de l’alimentació en les nostres vides. Horaris laborals complicats, inmediatesa a l’hora de cuinar però sobretot manca d’informació, són aspectes que deixen en segon pla la qüestió alimentaria per al nostre segon cervell: el sistema digestiu.

Cada vegada som més conscients de la importància que té per al nostre dia a dia la bona gestió i digestió del nostre cos, per aquest motiu fa tres anys un grup de periodistes format per Roger March, Irene Segalés i Enca Salguero van iniciar, amb entusiasme i 100% de recursos propis, el que havia de ser un documental per mostrar les opinions d’experts en alimentació i metges sobre la importància del què mengem i com ens afecta en el nostre ritme de vida diari.

Tres anys després, aquest valuós material enregistrat, arriba a la meva web en forma de *càpsules que podreu veure de tots i cadascún dels protagonistes que han intervingut en aquest projecte.

Personalitats com l’oncòleg Pere Gascón o la doctora en bioquímica Olga Cuevas, són algunes de les entrevistes que formen part del projecte soidari ‘Alimentació conscient’ que, lluny de voler adoctrinar a ningú, el que pretén és mostrar els nous hàbits i aliments existents que ens poden permetre millorar el nostre cos i combatre l’enfermetat a través de l’alimentació.

Espero que ho gaudiu!

* El cost de cada càpsula serà d’1 euro. Els beneficis totals obtinguts d’aquest projecte solidari, es destinaran a una fundació / organització sense ànim de lucre dedicada a la lluita contra el càncer de la qual us informarem en breu.

Càpsules disponibles

 • Alimentació Conscient - Odile Fernández

  Odile Fernández – Metgessa de família

  1,00
  Afegir a la cistella
 • Natàlia Eres - Alimentació Conscient

  Natàlia Eres – Llicenciada en medicina

  1,00
  Afegir a la cistella
 • Alimentació Conscient - Xevi Verdaguer

  Xevi Verdaguer – Psico-neuro-inmunoleg

  1,00
  Afegir a la cistella
 • Teresa Ferreiro - Alimentació Conscient

  Teresa Ferreiro – Supervivent de càncer

  1,00
  Afegir a la cistella
 • Teresa Forcades

  Teresa Forcades – Doctora en medicina

  1,00
  Afegir a la cistella
 • Olga Cuevas – Doctora en bioquímica

  1,00
  Afegir a la cistella
 • Pere Gascón

  Pere Gascón – Metge oncòleg de l’Hospital Clínic

  1,00
  Afegir a la cistella