Com és la teva caca? Mira aquí
Menu
Menu
Menu

Finalista al premi Garrotxí de l'any

finalista garrotxi de l'any

Xevi Verdaguer

Psiconeuroimmunòleg, nutricionista i fisioterapeuta. Ajudo persones com tu a recuperar la teva salut a través de la PNIE i altres disciplines.

¿Què aprendràs?

Ahir em van fer una petita entrevista a Olot Televisió en motiu de la celebració del premi Garrotxí de l'any, que serà aquest divendres dia 5 de juny.

Jo soc un dels 3 finalistes juntament amb Elisabet Canalias, doctorada en Ciència i Tecnologia Aeroespacial, en el camp de les matemàtiques aplicades; Marià Clavell, jugador de horseball format al Club Horseball la Garrotxa amb varis títols a les espatlles.

Vaig aprofitar per valorar el gran esforç que fan els emprenedors garrotxins. Podeu veure-ho vosaltres mateixos 🙂

Xevi Verdaguer

Psiconeuroimmunòleg, nutricionista i fisioterapeuta. Ajudo persones com tu a recuperar la teva salut a través de la PNIE i altres disciplines.

¿Qué aprenderás?

La teva caca, flota o no flota?

A molta gent li fa riure quan parlo que si les caques suren, o de si són pastoses o dures, si fan olor o no...
Els fa gràcia. 

Però quan entenen la importància que té això, no només hi posen més atenció al que apareix cada matí a la tassa del seu vàter, sinó que comencen a preocupar-se per com són les caques de la gent que més estimen. Curiós, no?

He gravat un àudio en què, en menys de 3 minuts, sabràs com hauria de ser la caca perfecta i què pot anar malament al teu cos si no és així.
ENVIA'M L'AUDIO
Xevi verdaguer historia

Relacionats

arrow down

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

cartcross