Com és la teva caca? Mira aquí
Menu
Menu

L'aigua enriquida amb gas H2, no és aigua oxigenada (peròxid d'hidrogen o H2O2)

aigua enriquida amb gas h2 no es oxigenada

Xevi Verdaguer

Psiconeuroimmunòleg, nutricionista i fisioterapeuta. Ajudo persones com tu a recuperar la teva salut a través de la PNIE i altres disciplines.

¿Què aprendràs?

Atenció! No confondre l'aigua hidrogenada amb l'aigua oxigenada.

L'hidrogen (H2) i el peròxid d'hidrogen (H2O2) s'assemblen per la seva formula molecular, H2 i H2O2, però els seus beneficis són molt diferents.

L'aigua oxigenada (peròxid d'hidrogen o H2O2) és una aigua que conté gas oxigen (O2) dissolt i s'utilitza per desinfectar ferides, només té un ús tòpic. No ho ingereixis. També ho pots fer servir en cas de gingivitis (genives sagnants) fent esbandides i després escopint. Mai ho ingereixis. I fins i tot pots posar unes gotes d'aigua oxigenada en el conducte auditiu extern per millorar els símptomes de la grip o refredats, però repeteixo, no ho ingereixis.

Probablement tot això ho coneixies però ara potser et sorprengui saber que el peròxid d'hidrogen (H2O2) també el podem trobar en algunes màquines purificadores de l'aire que el fabriquen per eliminar els bacteris, fongs, floridura i virus de l'ambient que respirem.

La tecnologia patentada ActivePure® està integrada en la màquina Naturaldesinfect, un nou sistema de purificació de l'aire que elimina el Coronavirus (Covid-19) tant de l'aire com de les superfícies (fins 180 m2), garantint que les cases, negocis i clíniques sanitàries siguin un espai amb superfícies i un aire saludable lliure de tòxics.

Es tracta d'una nova tecnologia avalada per la FDA dels Estats Units disponible ja a Espanya. naturaldisinfect.es/landing-xv

L'aigua hidrogenada és aigua enriquida amb gas hidrogen: El gas H2 és neutre (ni àcid ni alcalí) no és molt soluble en l'aigua i el podràs veure a simple vista quan omplis un got d'aigua enriquit amb hidrogen. Quan afegim el gas H2 a l'aigua (H2O) no es genera peròxid d'hidrogen (H2O2) ni altres molècules químiques, el H2 només es dissol en l'aigua. No obtindràs ni aigua alcalina ni aigua àcida.

Si el recipient que has omplert d'aigua rica en hidrogen està obert, l'hidrogen s'evaporarà en menys de 2 hores. Per aquesta raó, és millor beure l'aigua immediatament al sortir de l'aixeta perquè, igual com passaria amb l'aigua carbonatada o les begudes amb gas dissolt (CO2), ja que el gas amb el temps i l'agitació sempre es va perdent fins a igualar la pressió del gas que hi ha a la beguda i a l'atmosfera.

Si plenes una ampolla amb aigua hidrogenada, és millor mantenir l'ampolla tancada i obrir-la només per a quan la vulguis beure. No utilitzis ampolles de plàstic, només ampolles metàl·liques recobertes internament amb ceràmica (no d'alumini).

Xevi Verdaguer Direct Life

A casa, omplim la gerra amb aigua rica en hidrogen cada vegada que ens asseiem a taula l'ampolla que ens portem, les meves filles a l'institut, i la meva dona i jo a la feina.

[elementor-template id="52629"]

Bibliografia

Yang M, Dong Y, He Q, et al. Hydrogen: A Novel Option in Human Disease Treatment. Oxid Med Cell Longev. 2020;2020:8384742. Published 2020 Sep 5. doi:10.1155/2020/8384742


Garth L. Nicolson1*, Gonzalo Ferreira de Mattos2, Robert Settineri3, Carlos Costa2, Rita Ellithorpe4, Steven Rosenblatt5, James La Valle6, Antonio Jimenez7, Shigeo Ohta8. Clinical Effects of Hydrogen Administration: From Animal and Human Diseases to Exercise Medicine. International Journal of Clinical Medici… > Vol.7 No.1, January 2016

GONCHARUK, V. V., BAGRII, V. A., MEL'NIK, L. A., CHEBOTAREVA, R. D. & BASHTAN, S. Y. (2010). The use of redox potential in water treatment processes. Journal of Water Chemistry and Technology 32, 1-9.

Fenton TR, Huang T Systematic review of the association between dietary acid load, alkaline water and cancer BMJ Open 2016;6:e010438. doi: 10.1136/bmjopen-2015-010438

Xevi Verdaguer

Psiconeuroimmunòleg, nutricionista i fisioterapeuta. Ajudo persones com tu a recuperar la teva salut a través de la PNIE i altres disciplines.

¿Qué aprenderás?

La teva caca, flota o no flota?

A molta gent li fa riure quan parlo que si les caques suren, o de si són pastoses o dures, si fan olor o no...
Els fa gràcia. 

Però quan entenen la importància que té això, no només hi posen més atenció al que apareix cada matí a la tassa del seu vàter, sinó que comencen a preocupar-se per com són les caques de la gent que més estimen. Curiós, no?

He gravat un àudio en què, en menys de 3 minuts, sabràs com hauria de ser la caca perfecta i què pot anar malament al teu cos si no és així.
ENVIA'M L'AUDIO
Xevi verdaguer historia

Relacionats

arrow down

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

cartcross