Nou centre a Manresa: Medicina Moderna

Per tal de poder atendre més pacients de millor manera, hem obert un nou centre Manresa. Medicina Moderna és el centre mèdic de referència en Psiconeuroinmunologia de la Catalunya Central.

El centre mèdic també està especialitzat en serveis a centres esportius d’alt rendiment i estudiants que volen millorar el rendiment escolar.

Servei de Salut Integral

 • Exploració mèdica
  Procés d’exploració del pacient a partir dels seus símptomes
 • Exposició de les teràpies aplicables
  El pacient es reuneix de forma presencial o per videoconferència amb metges i terapeutes de diverses disciplines on, cada un, elabora el seu diagnòstic i li explica en què consisteix el tractament que li pot oferir per millorar o curar.
 • Selecció de la teràpia i del metge o terapeuta
  El pacient selecciona la teràpia o teràpies a seguir, així com als metges o terapeutes que el tractaran, a partir de les seves preferències personals.
 • Prescripció de medicaments, complements i tractaments
  El metge o terapeuta prescriu els remeis o tractaments necessaris, els quals poden adquirir o concertar-se en el propi centre.
 • Seguiment mèdic
  El metge o terapeuta cita al pacient per a la revisió del tractament, de forma presencial o per videoconferència, per avaluar els resultats obtinguts i prescriure la propera actuació

Vídeo de presentació del centre mèdic

Veure vídeo a XipTV

Dades de contacte

MedicinaModerna.eu
Ctra. Vic, 10
Manresa 08241 (Barcelona)
www.medicinamoderna.eu
consultas@medicinamoderna.eu
Telèfon: 93 875 25 50
Mòbil: 666 533 335

Comparteix aquest article amb els teus!

Deixa un comentari

cinc × tres =