Com és la teva caca? Mira aquí
Menu
Menu

Nou centre a Manresa: Medicina Moderna

centre medicina moderna

Xevi Verdaguer

Psiconeuroimmunòleg, nutricionista i fisioterapeuta. Ajudo persones com tu a recuperar la teva salut a través de la PNIE i altres disciplines.

¿Què aprendràs?

Per tal de poder atendre més pacients de millor manera, hem obert un nou centre Manresa. Medicina Moderna és el centre mèdic de referència en Psiconeuroinmunologia de la Catalunya Central.

El centre mèdic també està especialitzat en serveis a centres esportius d’alt rendiment i estudiants que volen millorar el rendiment escolar.

Servei de Salut Integral

 • Exploració mèdica
  Procés d'exploració del pacient a partir dels seus símptomes
 • Exposició de les teràpies aplicables
  El pacient es reuneix de forma presencial o per videoconferència amb metges i terapeutes de diverses disciplines on, cada un, elabora el seu diagnòstic i li explica en què consisteix el tractament que li pot oferir per millorar o curar.
 • Selecció de la teràpia i del metge o terapeuta
  El pacient selecciona la teràpia o teràpies a seguir, així com als metges o terapeutes que el tractaran, a partir de les seves preferències personals.
 • Prescripció de medicaments, complements i tractaments
  El metge o terapeuta prescriu els remeis o tractaments necessaris, els quals poden adquirir o concertar-se en el propi centre.
 • Seguiment mèdic
  El metge o terapeuta cita al pacient per a la revisió del tractament, de forma presencial o per videoconferència, per avaluar els resultats obtinguts i prescriure la propera actuació

Vídeo de presentació del centre mèdic

Veure vídeo a XipTV

Dades de contacte

MedicinaModerna.eu
Ctra. Vic, 10
Manresa 08241 (Barcelona)
www.medicinamoderna.eu
consultas@medicinamoderna.eu
Telèfon: 93 875 25 50
Mòbil: 666 533 335

Xevi Verdaguer

Psiconeuroimmunòleg, nutricionista i fisioterapeuta. Ajudo persones com tu a recuperar la teva salut a través de la PNIE i altres disciplines.

¿Qué aprenderás?

La teva caca, flota o no flota?

A molta gent li fa riure quan parlo que si les caques suren, o de si són pastoses o dures, si fan olor o no...
Els fa gràcia. 

Però quan entenen la importància que té això, no només hi posen més atenció al que apareix cada matí a la tassa del seu vàter, sinó que comencen a preocupar-se per com són les caques de la gent que més estimen. Curiós, no?

He gravat un àudio en què, en menys de 3 minuts, sabràs com hauria de ser la caca perfecta i què pot anar malament al teu cos si no és així.
ENVIA'M L'AUDIO
Xevi verdaguer historia

Relacionats

arrow down

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

cartcross