L’agenda de “Transfórmate”

Transforma't Andorra
El “Transfórmate” és un nou format de conferència produït per El Terrat, i amb l’ajuda de Clínica Omega Zeta, en la qual et donarem claus per poder transformar la teva salut a través d’una alimentació saludable i de la medicina integradora. Aqui teniu les properes dates en les que farem el “Transfórmate” (i també dates... Llegir més »

Mama, menja més alvocats

Molts nutrients essencials presents a les fruites i vegetals són els mateixos nutrients indispensables per la salut hormonal. L’alvocat és una fruita que no forma part de la preuada dieta mediterrània però, per les seves qualitats, el tenim aquí entre nosaltres durant tot l’any. Sembla fet a mida perquè descobreixis com millora la teva salut... Llegir més »

Postgrau en PNIE

Posgrado de Psiconeuroinmunoendocrinología (PNIE), acreditado por UB (IL3) Tota la informació (matrícules, edicions, professorat, etc.) sobre el postgrau acreditat per la Universitat de Barcelona (IL3) la podeu trobar aquí:  

“La fòrmula Xevi” a Divendres

Divendres - Helena García Melero - Espartac Peran
Aquí farem una recopilació de tots els Divendres per tal que es puguin visualitzar sempre. Parlarem de la histamina, de les migranyes, de la salut hormonal. Tot de forma gràfica i intentant explicar-ho de la manera més planera. Presentació: Capítol 1: El mal de cap i la migranya Capítol 2: L’ansietat Capítol 3: Com podem tenir... Llegir més »

La progesterona et pot canviar la vida

Micrografia dels canvis en el endometri a causa de la progesterona
La progesterona és una hormona i un neurotransmissor És una hormona amb efecte antiinflamatori, antiproliferatiu i prepara l’endometri per poder acollir l’òvul fecundat en cas d’embaràs. I és un neurotransmissor perquè la progesterona estimula el sistema gabèrgic del cervell que té efectes calmants i relaxants, redueix l’angoixa, la impaciència, regula la teva tolerància a l’estrès... Llegir més »

L’exercici físic regula el segon cervell i et pot canviar la vida

El sistema gastrointestinal (GIT) humà està habitat per 1013-1014 microorganismes amb el seu genoma corresponent, que anomenem microbioma. El microbioma és el material genètic de tots els microorganismes del teu cos i està compost per fongs, protozous, virus i sobretot  bacteris. Tots estan dins teu. La majoria viuen a l’intestí i són especialment nombrosos al... Llegir més »