L’exercici físic regula el segon cervell i et pot canviar la vida

El sistema gastrointestinal (GIT) humà està habitat per 1013-1014 microorganismes amb el seu genoma corresponent, que anomenem microbioma. El microbioma és el material genètic de tots els microorganismes del teu cos i està compost per fongs, protozous, virus i sobretot  bacteris. Tots estan dins teu. La majoria viuen a l’intestí i són especialment nombrosos al... Llegir més »

“La fòrmula Xevi” a Divendres

Divendres - Helena García Melero - Espartac Peran
Aquí farem una recopilació de tots els Divendres per tal que es puguin visualitzar sempre. Parlarem de la histamina, de les migranyes, de la salut hormonal. Tot de forma gràfica i intentant explicar-ho de la manera més planera. Presentació: Capítol 1: El mal de cap i la migranya Capítol 2: L’ansietat Capítol 3: Com podem tenir... Llegir més »

Fem un cafè?

Cafè
M’encanta el cafè, el farem amb cafeïna i amb sucre integral de canya. S’ha demostrat que si beus cafè tens un menor risc de mortalitat sigui quin sigui l’origen. Però prendre molts cafès no es correspon amb tenir millor salut. El consum moderat de café, 2 o 3 tasses/dia, s’ha comprovat que té efectes beneficiosos... Llegir més »

V Jornades de Vida Sana

V Jornades Vida Sana
El dijous, 23 de febrer a les 19:00 h. no us perdeu la conferència “La salut hormonal: quina importància té l’alimentació a la nostra salut i els problemes d’excés d’estrògens al nostre cos”, a la Biblioteca Ramón Fernàndez Jurado de Castelldefels

Una copa de vi o una cervesa diària et garanteixen un futur incert

Cervesa
Quant alcohol (etanol) pots prendre cada dia? El consum responsable d’alcohol recomanat per la OMS (Organització Mundial de la Salut) fa referencia a certs límits que poden perjudicar el nostre fetge, els triglicèrids, colesterol, o la nostra salut mental i provocar  altres problemes més greus a llarg termini. Ens indiquen que els homes no hem... Llegir més »

8a Edició PNIE i Posturologia Integrativa

Posgrado de Psiconeuroinmunoendocrinología (PNIE), acreditado por UB (IL3) PLAZAS DISPONIBLES 1er Año: 2017 – 2018 SEMINARIO 1: 19, 20 y 21 Mayo 2017 SEMINARIO 2: 09, 10 y 11 Junio 2017 SEMINARIO 3: 30 Junio y 01, 02 Julio 2017 SEMINARIO 4: 22, 23 y 24 Septiembre 2017 SEMINARIO 5: 03, 04 y 05 Noviembre... Llegir més »