Tu odontólogo salvará la vida de tu hijo

Odontòleg per tenir cura de la boca
Sabías que tu odontólogo puede salvar la vida de tu hijo? Te vas a quedar con la boca abierta. Cómo tienes la boca? Te sangran las encías al lavarte los dientes? … y curiosamente tienes sobrepeso, la presión arterial alta y tu hijo nació prematuro? No es mala suerte, todo te ocurre a ti. Madre... Llegir més »

1a Edició de la Fira de l’Esport de Girona

1a Edició de la Fira de l'Esport de Girona
Els dies 21 i 22 de gener es celebrarà la 1a Edició de la Fira de l’Esport de Girona Una fira per fomentar la pràctica de l’esport de forma transversal, per a totes les edats i nivells, de forma individual o col·lectiva. Exposició de productes i serveis amb l’objectiu de promocionar l’esport i la interacció... Llegir més »

“La fòrmula Xevi” a Divendres

Divendres - Helena García Melero - Espartac Peran
Aquí farem una recopilació de tots els Divendres per tal que es puguin visualitzar sempre. Parlarem de la histamina, de les migranyes, de la salut hormonal. Tot de forma gràfica i intentant explicar-ho de la manera més planera. Presentació: Capítol 1: El mal de cap i la migranya Capítol 2: L’ansietat Capítol 3: Com podem tenir... Llegir més »

La vida després d’un Ictus

Laura Pujol - Els matins TV3
La Laura Pujol, la meva cosina, va patir un ictus ara farà 10 anys, quan en tenia 27. El passat dia 2 de desembre vam estar a TV3 parlant com ha afrontat la després de patir-lo. Aquí podeu tornar a veure el tall del programa Els matins de TV3.

Esquinços de lligaments, Tendinitis… cròniques?

Esquinços de lligaments de turmell
L’excés d’estrògens (hormona femenina) predisposa a patir lesions de lligaments i d’inflamacions múscul-tendinoses. S’ha comprovat, en diferents estudis, l’impacte que tenen les hormones sexuals en el control postural, en la coordinació muscular i el nostre equilibri. Et regires el turmell com si res? Tens dolors als tendons dels abductors o pubis? O de la fàscia... Llegir més »

Entrevista per al suplement “Productes de la Terra” del diari ARA

Entrevista d'en Xevi Verdaguer al diari Ara
En l’entrevista parlo dels aliments recomanats a la tardor per prevenir les grips i refredats, en epecial els bolets, que porten aminoàcids essencials, una fibra que ajuda al funcionament correcte de l’intestí, antioxidants com el SOD, minerals i alts continguts de proteïnes associades a betaglucans que s’absorbeixen bé i els fa especialment poderosos per activar... Llegir més »

13è Cicle Conferències Dona, informa’t: La salut hormonal femenina

Conferència Dona Informa't 2016 a Tàrrega
La conferència La salut hormonal femenina tindrà lloc a Târrega, dins del 13è cicle DONA Informa’t, organitzat pel Consell Comarcal de l’Urgell. La salut hormonal femenina, la gaudeixes o la pateixes? En aquesta conferència parlaré de la salut hormonal femenina i descobrirem els secrets de cada època de la nostra vida: la infantesa, l’edat fèrtil... Llegir més »

La Toxicitat, conferència a Clínica Omega Zeta

Logo Clínica Omega Zeta
Saps a quins nivells de toxicitat ens exposem? En aquesta conferència, Xevi Verdaguer ens aclareix aquest tema tan important en la vida moderna. ¿Què aprendré en aquest curs? Molts dels aspectes de la vida actual poden resultar tòxics per a la nostra salut. El psiconueroinmunòleg Xevi Verdaguer desenvolupa en aquesta sessió de 2 hores quins són... Llegir més »

Les regles em maten, el síndrome premenstrual

Parlem de dolor premenstrual o de dismenorrea com la situació que més dolor fa a la majoria de les noies per davant del dolor que provoca l’eliminació d’Espanya d’aquesta passada Eurocopa… 😉 No és normal que… El síndrome premenstrual (SPM) afecta a 3 de cada 4 noies. La prevalença als EU, Turquia, Canadà, Taiwan i... Llegir més »

Posa color a la vida

Gràcies a múltiples estudis tenim la certesa que podem curar o millorar la diabetis, les depressions, la inflamació de l’intestí, també les al·lèrgies, si tot això i també les malalties autoimmunes i inclús frenar el càncer … però això només ho aconseguim en estudis experimentals fets in vitro o només en estudis fets en rates... Llegir més »

Els làctics porten hormones, si. Moltes

Hormones a la llet de vaca i derivats
Els làctics d’origen animal porten hormones, moltes hormones, si. I això té un impacte per la nostra salut molt important. En positiu i en negatiu. S’ha demostrat en nombrosos estudis que la llet dels humans i dels animals té hormones i factors essencials pel creixement i la immunitat del nen i de l’animal nouvingut. Per tant,... Llegir més »