Fem un cafè?

Cafè
M’encanta el cafè, el farem amb cafeïna i amb sucre integral de canya. S’ha demostrat que si beus cafè tens un menor risc de mortalitat sigui quin sigui l’origen. Però prendre molts cafès no es correspon amb tenir millor salut. El consum moderat de café, 2 o 3 tasses/dia, s’ha comprovat que té efectes beneficiosos... Llegir més »

V Jornades de Vida Sana

V Jornades Vida Sana
El dijous, 23 de febrer a les 19:00 h. no us perdeu la conferència “La salut hormonal: quina importància té l’alimentació a la nostra salut i els problemes d’excés d’estrògens al nostre cos”, a la Biblioteca Ramón Fernàndez Jurado de Castelldefels

Una copa de vi o una cervesa diària et garanteixen un futur incert

Cervesa
Quant alcohol (etanol) pots prendre cada dia? El consum responsable d’alcohol recomanat per la OMS (Organització Mundial de la Salut) fa referencia a certs límits que poden perjudicar el nostre fetge, els triglicèrids, colesterol, o la nostra salut mental i provocar  altres problemes més greus a llarg termini. Ens indiquen que els homes no hem... Llegir més »

8a Edició PNIE i Posturologia Integrativa

Posgrado de Psiconeuroinmunoendocrinología (PNIE), acreditado por UB (IL3) PLAZAS DISPONIBLES 1er Año: 2017 – 2018 SEMINARIO 1: 19, 20 y 21 Mayo 2017 SEMINARIO 2: 09, 10 y 11 Junio 2017 SEMINARIO 3: 30 Junio y 01, 02 Julio 2017 SEMINARIO 4: 22, 23 y 24 Septiembre 2017 SEMINARIO 5: 03, 04 y 05 Noviembre... Llegir més »

L’agenda de “Transfórmate”

Transforma't Andorra
El “Transfórmate” és un nou format de conferència produït per El Terrat, i amb l’ajuda de Clínica Omega Zeta, en la qual et donarem claus per poder transformar la teva salut a través d’una alimentació saludable i de la medicina integradora. Aqui teniu les properes dates en les que farem el “Transfórmate” (i també dates... Llegir més »

Tu odontólogo salvará la vida de tu hijo

Odontòleg per tenir cura de la boca
Sabías que tu odontólogo puede salvar la vida de tu hijo? Te vas a quedar con la boca abierta. Cómo tienes la boca? Te sangran las encías al lavarte los dientes? … y curiosamente tienes sobrepeso, la presión arterial alta y tu hijo nació prematuro? No es mala suerte, todo te ocurre a ti. Madre... Llegir més »

1a Edició de la Fira de l’Esport de Girona

1a Edició de la Fira de l'Esport de Girona
Els dies 21 i 22 de gener es celebrarà la 1a Edició de la Fira de l’Esport de Girona Una fira per fomentar la pràctica de l’esport de forma transversal, per a totes les edats i nivells, de forma individual o col·lectiva. Exposició de productes i serveis amb l’objectiu de promocionar l’esport i la interacció... Llegir més »

La vida després d’un Ictus

Laura Pujol - Els matins TV3
La Laura Pujol, la meva cosina, va patir un ictus ara farà 10 anys, quan en tenia 27. El passat dia 2 de desembre vam estar a TV3 parlant com ha afrontat la després de patir-lo. Aquí podeu tornar a veure el tall del programa Els matins de TV3.

Esquinços de lligaments, Tendinitis… cròniques?

Esquinços de lligaments de turmell
L’excés d’estrògens (hormona femenina) predisposa a patir lesions de lligaments i d’inflamacions múscul-tendinoses. S’ha comprovat, en diferents estudis, l’impacte que tenen les hormones sexuals en el control postural, en la coordinació muscular i el nostre equilibri. Et regires el turmell com si res? Tens dolors als tendons dels abductors o pubis? O de la fàscia... Llegir més »

Entrevista per al suplement “Productes de la Terra” del diari ARA

Entrevista d'en Xevi Verdaguer al diari Ara
En l’entrevista parlo dels aliments recomanats a la tardor per prevenir les grips i refredats, en epecial els bolets, que porten aminoàcids essencials, una fibra que ajuda al funcionament correcte de l’intestí, antioxidants com el SOD, minerals i alts continguts de proteïnes associades a betaglucans que s’absorbeixen bé i els fa especialment poderosos per activar... Llegir més »

13è Cicle Conferències Dona, informa’t: La salut hormonal femenina

Conferència Dona Informa't 2016 a Tàrrega
La conferència La salut hormonal femenina tindrà lloc a Târrega, dins del 13è cicle DONA Informa’t, organitzat pel Consell Comarcal de l’Urgell. La salut hormonal femenina, la gaudeixes o la pateixes? En aquesta conferència parlaré de la salut hormonal femenina i descobrirem els secrets de cada època de la nostra vida: la infantesa, l’edat fèrtil... Llegir més »